Megint az a rögeszmém, hogy csak akkor vagyok beteg, ha... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
11. lolita2112 (válaszként erre: 10. - Globus)
jún. 6. 02:52
en is epp ezt ertem,en is megbetegedtem laz nelkul!
10. globus
jún. 5. 16:41
Soha életemben nem volt lázam, még tályogos mandulákkal, tüdőgyulladással sem. Vagyis, semmi jelentősége a láz meglétének/nem létének, attól még lehetsz beteg.
9. Tunde44
jún. 5. 13:53
Pszichológus segít.
8. 1a7810dfaf (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 5. 13:47
Sőt. Nagyon is.
7. apeeng (válaszként erre: 3. - 1a7810dfaf)
jún. 5. 13:13
A pszichológus nem tud segíteni.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 1a7810dfaf)
jún. 5. 12:59
Gondolod, hogy segít?
5. lolita2112
jún. 5. 11:18
ez rossz rogeszme,nekem pl sosincs lazam ha beteg vagyok es igy lett a megfazasbol szivizomgyulladasom.
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 5. 09:55
Nem csak a te rögeszméd. A kolléganőm az orvosára panaszkodik, hogy odamegy mert fáj a torka, mellkasa, köhög stb. A doktornő lázat mér és ha nincs, munkaképesnek nyilvánítja a beteget. Egyébként nekem meg az a meggyőződésem, hogy amíg enni tudok, addig nem vagyok beteg. Tudom, hogy hülyeség, de ez van!
3. 1a7810dfaf (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 5. 08:58
Azaz nem érdemled meg a pihenést és akkor érsz annyit, mint mások, ha hülyére hajtod magad a tested rovására is, mert neked ez a dolgod ...
Pszichológus ez segít megoldani, hogy többé ne kelljen ilyenekkel kínoznod magad.
2. csemár
jún. 5. 04:23
Károsak az ilyen rögeszmék, nem vezetnek sehova.
jún. 5. 04:23
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Epilálás után kb 3 nappal megint elpilálhatok, pedig hiper-szuper gépem van. :( Egyedül vagyok ezzel?
- Vágyom egy 5.babára, de nem lehet. 3fiú, és 4.-nek 1 lány, akibe olyan szerelmes vagyok, hogy megint vágyom egy kislányra.
- Megfáztam, egyelőre 37, 5 alatt tartom a hőmérsékletem de utána megint felmegy, kismama vagyok, mit tehetek, mit vehetek be?
- Lehet én vagyok a béna de mióta megint megújult az iwiw, nem tudom, hol kell írni az üzenőfalra?
- Úgy érzem megint szerelmes vagyok. Holnap lesz a randink.