Meghalt Ambrus Attila? (beszélgetés)
:))
Kár, hogy nincs valami közös műsoruk amit ketten vezetnének élőben :)
Ez nagyon joooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"
Havas Henriket és Fekete Pákót lecsukták egy pénzszállító autó gondosan előre kitervelt rablásáért.
Ám a közös terv kudarcba fulladt mikor menekülés közben Fekete Pákó egy csoki pénisszel akarta megajándékozni a stresszes pénzszállító autót vezető Havas Henriket, aki a hirtelen sokk hatására az oszlopnak hajtott.
A hatóság kihallgatta az erről szóló részleteket a két bűnözőtől és hiteles alapját szolgáló múltbeli incidens alapján elfogadta az elmesélt történteket.
forrás: CNN Magyarország - Kiszel Tünde
"
Pedig elhiheted!
A Wikipédia ezt írja róla: 2010. augusztusában több hírportál alaptalanul halálhírét keltette, heves érzelmeket kiváltva az internetezőkből.
Ha nekem nem hiszel üsd be Ambrus Attila nevét a googliba és olvasd el a Wikipédiát.
Szerintem is morbid valakinek szavahihetően a médiában a halálhírét költeni...
És én nem hiszem, hogy ilyennel viccelnének...
2010. július 22. 11:20
Elhunyt a Whisky-s rabló...Szegény bünőző
A Sátoraljaújhelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben tegnap éjjel elhunyt Ambrus Attila (†42). A Whiskys rabló néven elhíresült, rendkívül népszerű bűnöző a kilencvenes években elkövetett, súlyos-életveszélyes személyi sérüléseket is okozó fegyveres rablássorozat miatt rá kiszabott büntetését töltötte a fegyházban. Halálának oka jelenleg még tisztázatlan.
Dr. Magyar György, Ambrus büntető eljárása során eljárt védője, és egyben a története könyv- és filmadaptációi értékesítésére létrehozott, az USA Delaware államában bejegyzett cég jogi osztályának az igazgatója kijelentette, hogy a jó magaviseletének következtében kedvezménnyel előreláthatólag 2012-ben szabaduló védencét, egyben üzlettársát vélelmezhetőleg a versenytársai tetették el láb alól.
Mint ismeretes, Julian Rubinstein könyvet írt róla A viszkis rabló balladája címen, illetve azonos címen dokumentum filmet is forgatott, amelyet az Investigation Discovery tévé Szökésben c. sorozatában először 2010. április 25-én sugárzott. Üzletileg azonban a komoly hasznot hozó médiavállalkozásra csak a jövőben kerülne sor, ugyanis a Warner Bros multinacionális médiabirodalom megvásárolta a könyv nagyjátékfilm készítésére alkalmas forgatókönyvé történő átdolgozási jogát, valamint a főszerepre, Ambrus megszemélyesítésére leszerződtették Johny Deppet.
- Rendkívüli tárcaközi kormánybizottság felállítását követelem Attila gyalázatos halála körülményeinek a kivizsgálása érdekében, valamint jelzem, hogy a dollármilliókban mérhető anyagi veszteség kárpótlásáért kénytelenek leszünk a Magyar államot perelni, hisz még arra is képtelenek voltak, hogy Attila életét megóvják. - Ismertette dr. Magyar György a kormány részéről Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettesnek címzett petíciója lényegét.
Kolosi Péter, a magyarországi RTL Klub kereskedelmi tévécsatorna programigazgatója is jelezte, hogy Ambrus halála komoly anyagi érvágást jelent a csatornájuknak, ugyanis a szabadulási gálaestjére már olyan hazai és nemzetközi sztárokat is lekötöttek, mint Zalatnay Sarolta és 50 cent.
A Dunaújvárosi Főiskola Rektori Hivatala, ahol Ambrus fegyházbüntetésének letöltése közben elkezdte, majd 2009-es diplomázásával sikeresen el is végezte tanulmányait kommunikáció szakon, közleményben fejezte ki döbbenetét és egyben jelezték, hogy Ambrus Attila életnagyságú lovasszobrát a felsőoktatási intézmény aulájában kerül felállításra.
Ennyit a gusztustalan magyar médiáról...
Még szerencse, hogy meghalt ez a xarházi bűnöző féreg.
Azért lovas szobrot úgy látszik kap:))))
Bár szerintem ez csak valami cinikus vicc lehet. Elképzelni nem tudom, hogy Déry János szobra mellett éppen egy sz@rházi bűnöző kapjon szobrot.
Dehát ha valakinek rablásért gálaest jár, már semmin sem lepődök meg:)))
"A Dunaújvárosi Főiskola Rektori Hivatala, ahol Ambrus fegyházbüntetésének letöltése közben elkezdte, majd 2009-es diplomázásával sikeresen el is végezte tanulmányait kommunikáció szakon, közleményben fejezte ki döbbenetét és egyben jelezték, hogy Ambrus Attila életnagyságú lovasszobrát a felsőoktatási intézmény aulájában kerül felállításra."
ja, persze, lovasszobor... még mit nem!
mekkora kacsa:))
További ajánlott fórumok:
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Ha meghalt valakid, akit szerettél gyere ide
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?
- Mi lett Jézussal miután feléledt? Mikor halt meg? meghalt egyáltalán?
- Szülés közben meghalt a kislányom...