Meggyes hordó recept

Elkészítési idő 30 perc

Zsírtartalom 115 g
Szénhidráttartalom 25 g

A Meggyes hordó hozzávalói:
2 tojás
20 dkg őrölt dió
édesitőszer
1 citrom
ostya tortalap
meggy


A Meggyes hordó elkészítési módja:
2 tojás kemény habbá vert fehérjébe lassankénz belevegyitünk 20 dkg diót ,édesitjük és izesitjük fél citrom levével és héjjával. Ostya tortalapot kockákra vágunk. A diós masszából halmokat teszünk az ostyalapocskákra,egy-egy szem meggybefőttet teszünk a közepébe . Langyos sütőben megszáritjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A meggyes hordó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook