Megengedett a "női napok" alatt szexuális életet élni? (tudásbázis kérdés)
Ez igy van. Endometriozis alakulhat ki, ami rengeteg problemat okoz, es borzaszto fajdalmakat.
Egyebkent semmi gáz nincs a szexel ilyenkor szerintem, bar attol is fugg, hogy kinek milyen erossegu a verzese. Van olyan no ismim, akinek omlik, dolgozni sem tud menni napokig. Nala pl. ez lehetetlenseg lenne.
En attol felek,hogy meg tobb endom lesz, igy ujabban ilyenkor hanyaguljuk, de nehez kibirni..,de azert helyette lehet mast is csinalni a " témában".
Ez nem egészen így van.
+ gusztustalan ,de ha valaki szereti a véres hurkát ám legyen.
Sziasztok! A napokban hallottam egy meddőségi neves szakorvostól, hogy nagyon nagy problémát is tud okozni a menstruáció alatti szex. A nyálkahártya darabjai felkerülhetnek a hasüregbe, ahol megtapadva önálló életet élnek, szigetecskéket hoznak létre és súlyos összenövéseket okozhatnak.
Nagyon meglepődtem a doki mondatain, korábban erről soha nem hallottam.
én is csináltam már úgy, nem a mostani párommal, hanem a legelsővel.. hát tök fini érzés közben,csak utána meg olyan rossz... :D
Én is jobban kívánom közben,de megoldjuk a dolgot :)
Én az első 3-4 napban egyáltalán nem kívánom a szexet, viszont az 5. nap egy igazi 180°-os fordulat. A párommal is mindig úgy időzítünk, hogy addig nem, de az 5. nap szinte kötelező, mert:
1) eszméletlenül kívánom, és
2) azt mondja, hogy ilyenkor igazi vadmacska vagyok, és így ő is sokkal jobban kívánja a szexet, mert ő is jobban élvezi.
Azért az elővigyázatosság és a tisztaság nálunk is első lépés, és csak azután jöhet az ágy...
nem kellemetlen az egy kicsit?
mondjuk már olyan távoli...
2004-ben lettem terhes,majd 2006-ban ismét ,szülés,szoptatás még mindig nem jött vissza.4év alatt jó ha 5 hónapot volt meg.de jó nekem:)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idővel lehet újra szexuális életet élni missed ab után?
- Hogyan lehet újra felpörgetni a szexuális életet?...:)
- Hogyan élhetnék szexuális életet ha a nagyszüleimmel lakom?
- Szerinted mennyire befolyásolja a nő (későbbi) szexuális életét az, ha önkielégít?
- Szúr a hasam és fehér folyásom van, voltam dokinál, írt kúpot meg antibiotikumot. Lehet a kezelés alatt szexuális életet élni?
- A Gyntima hüvelykúp használata mellett lehet szexuális életet élni és strandra járni?