Megcsal engem a párom szerintetek? (beszélgetés)
Ez jó régi fórum, most látom:)
Azóta vajon mi történhetett?
Biztosan megcsal!
Kollégákkal találkozik, aztán mégsem. Egyedül megy a szüleijez....
Ugyanmár! Állj a sarkadra és rakd ki a szűrét!
Nekem 20ève van legjobb baràtom,aki pasi,de miòta hàzas ès gyere van,plusz nekem is..feleslegesnek tartom azt,hogy ugyanùgy òràkig csacsogjunk mint règen.Amit meg is mondtam neki mikor mèg bòkolgatott is,hogy ezt a felesègevel tegye ès tegye össze a kèt kezèt,hogy ilyen normàlis nő van mellette.Nem firtatom a szòt,hisz a pàrunk màr a legjobb baràtunk,akivel megosztunk mindent...szerintem ìgy a normàlis.
Minap is ìrta,hogy ha rossz passzban vagyok,nyugodtan ìrjak rà.Viszont itt inkàbb màr le sem ìrtam mit gondolok.Ha szomorù is vagyom,itt a pàrom akivel meg tudom osztani ès segìt,mellettem van,na milyen lenne az màr ha gyerekkori baràtnak kezdenèm el firtatni az èletem.Mikor màr csalàd van vàltozik a fontossàgi sorrend.Attòl függetlenül megmarad egy baràti kapcsolat,de tudni kell az embernek,hogy hol a helye.
Ha a pàrod nem kèpes normàlisan elbeszèlgetni ès simàn ràkèrdeznèk a kis baràtnőnèl hogy mi akar ez lenni?Ha baràtok is,tiszteletben kellene tartania,hogy ti együtt vagytok.Esetleg hìvd is fel.
Mikor ilyeneket olvasok engem csak az lep meg,hogy mièrt alàzkodik meg egy nő mindig a fèrfinek?,mindent mindig lenyelni...aztàn felebrednek 20-30èv utàn,hogy elpocsekoltàk az èveik nagy rèszèt egy alkalmatlan emberrel az oldalukon🙄
Tessèk èlelmesnek lenni ès nem hagyni magad!
Mi nők roppant naívak tudunk lenni, viszont van az a bizonyos "megérzés", ami nem véletlenül üt szöget...
Veled másképp viselkedik mostanában a párod? Testiség működik közöttetek? Amikor ezzel a lánnyal beszél telefonon előtted csinálja, vagy félre vonul?
Én ilyen helyzetben biztosan szeretném tudni, hogy nem csak az agyam szórakozik-e velem és beleolvasnék a beszélgetéseikbe. Már ha nem törli ki. De ha kitörli, akkor meg mi oka van rá? 🤔
Hosszabb távon szerintem is érdemes lenne megismerned a lányt, ha ennyire része a párod életének. Valószínűleg tök jófej, te is megkedvelnéd és eloszlanának a kétségek. Ha eddig nem jöttek össze, akkor miért épp most? 🤷♀️
Nem hiszek a női-ferfi barátságban. Főleg ha titkokban csinálják.
Epret visz stb..
Ez meg, hogy ott kell bántani ahol a legjobban fáj, nárcisztikus beütesre vall.
Nem foglalkoznék vele, a mai eszemmel
A fórumnyitó szerintem, túlparázza az egészet.
Ezt használja ki a párja, és ez lesz a fő ok, amiért egyedül fog maradni.
Csúfol?
Hány évesek vagytok?
12?
Lelki dolog már más kérdés, de ezt akkor is vele kellene megbeszélned.
Szia
Lehet.
Az is lehet, hogy nem.
Miért nem a párodat kérdezed meg?
Tehat arrol van szo,hogy van egy lany baratja akit az egyetem ota ismer.
Es a no elvalt egy eve es mind a parommal beszelte meg.
Elozo hetvegen nem mehetem le a parom szuleihez azzal az indokkal hogy ossze vesztetek multkor. Teny hogy vitatkoztam parom szuleivel,de nevetseges ugy es mar volt ilyen es regebbem pont hogy o kerte hogy gyere "kibekulni". Es kiderult hogy ott volt a parom szuleinel a no azzal az indokkal hpgy ossze akarja hozni a parom occsevel...
Es ma egesznap utazott mert hogy a ceges tarsaival elkel menni x helyre valahova videkre. Egesznap nem volt itthon es hogy megbeszeltek hogy haromkor tallakoznak a ceg tarsaival de ma nem is kereste oket.
Es a hab a tortan ma az a no azt irta hogy "finom volt az eper amit toled kaptam most ettem meg koszonkm szepen" pont (veletlenul lattam meg mosogatas kozben ugyan is ott toltjuk a telefonokat)
Ra kerdeztem hogy ez micsoda? Azt mondta ezt meg a szuleim adtak neki.. mondom mi?? Egy hetes epret eszik???
Szerintetek?