Még mindig semmi változás...nem furcsa? (beszélgetés)
Akkor derítsd ki, hogy mi van a dologban. Ezt csak te tudod megtenni.
Vagy ha úgy érzed, nem a nő feladata a szexuális irányba terelés, akkor hagyd a fenébe.
Hát..legyenek ők a kivételek.
De pont az ilyen összeállítás az egyik klasszikus,amiből félrelép a ffi. Otthon a rendes feleség,akit szeret is,mert kiszolgálja őt(de persze szeretheti másért is:lehet éppen értékes nő attól még),aztán kívül,szeretőként meg a kirakatszépségű nők,akikhez hozzászokott már.
de még az is lehet,h ez mindkét félnek jó lesz,ebből is van nem kevés:az átlagkülsejű nőnek van egy "menő" férje,tőle a gyerek,és a többi nem számít.A ffinak meg van meleg otthon,család,gyerek,a többi örömet meg majd bekaszálja máshonnan.
De mondom:legyenek ők a kivételek.
Nagyon szívesen halok,olvasok kivételekről:)
Én nem tartom nevetségesnek..nagyon is lehet,hogy mondjuk szereti őt a srác,mint embert,de nem gerjed rá,mert vékonynak találja...ritka az ilyen,de én is ismerek 1 ilyen srácot:S
Lehet,h azért választotta,mert a topiknyitó egy kedves,csinos,szalonképes nő-esetleg a korábbi nőire ugyan begerjedt,de hazavinni már nem akarta őket,vagy közülük néhányat,vagyis mert ..cikisek voltak.
és kellett mostmár valaki a srácnak,aki vállalható a világ,a család előtt.de ez csak feltevés.
Ti együtt jártok vagy csak néha beszélgettek? Nem ugyan az a kettő!
Ha jártok párba és ennyi idő alatt nem történt semmi akkor nem is fog. Mint nő biztos nem kíváncsi arra, hogy közelebb kerüljön Hozzád.
Kimondtad, amire gondoltam.
24 évesen már nem a "szőke herceg"-ről kéne álmodozni, aki KITALÁLJA az ember minden gondolatát. Ennyi idősen már tudni kéne, hogy a dolgok nem maguktól szoktak megoldódni, felelősséget kell vállalni és meg kell oldani őket. Ha valamit akar az ember, azért tenni kell.
Már eleve fura, hogy 2 hónap ........ (de mi is?) után még abban sem biztos az ember lánya, hogy akkor most járunk vagy nem járunk egymással.
Medve anyám...hány éves vagy?
Vele kellene beszélni, ha itt rinyálsz, el van cseszve az egész kapcsolat. Már ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni.
Mégis kinek a dolga lenne az, hogy ezzel foglalkozzon?
Ennyi erővel átküldhetnéd Piri nénit is a szomszédból, neki biztosan érdeke a te szexuális életed.
Nem visszafogottabb vagy, hanem éretlen! Ha nincs megfelelő kommunikáció, akkor cseszheted a kapcsolatod.
Ez nevetseges..Valamiert te vagy a baratnoje teged valasztott.Ha nem kivan szexualisan mert a nagyseggu csajok az esetei akkor minek vagy vele??Ne haragudj de nehez elhinnem hogy 24 evesen 2 honap alatt a csokig jutottatok el,es ennyivel egy egeszseges fiatal srac megelegszik.
Hany baratnoje volt elotted?
Figyelj, nem sokkal vagyok Nálad idősebb (1 évvel ) de nekem volt jó pár pasi az életemben ( sajnos vagy nem sajnos, ez nézőpont kérdése) de épp ezért 2 dolog biztos.Az egyik, hogy hosszú távon a szex-a JÓ szex!- lételeme egy kapcsolatnak...lehet akármilyen kedves,törődő,jó fej, udvarias, ha nincs jó minőségű és megfelelő szex, az a kapcsolat halálra van ítélve...
A másik pedig, hogy egy kapcsolat során ezerféle kényes probléma, kérdés, megoldandó dolog fel fog merülni, amit lehet hirtelen kényelmetlennek fogsz érezni, de meg kell tanulnod ezeket a dolgokat megoldani, mert magától nem fognak.Szóval arra akarok ezzel kilyukadni, hogy igenis akármilyen visszafogott is vagy, vagy akármennyire kínosnak is érzed a helyzetet/kérdést, kell venni egy nagy levegőt és rá kell kérdezni...és nem feltétlenül olyan direkten, hogy "hé drágám miért nem ugrasz már rám" ?!
De 24 évesen, ha szex nincs is épp köztetek, csók gondolom van és ebből adódóan meghittebb,bensőségesebb pillanatok, amikor finoman rátérhetsz, hogy Te vágynál többre...aztán finoman akár rá is térhetsz, picit kezdeményezhetsz ( a pasik ezt imádják )és normális pasi erre nem fog nemet mondani, vagy ha mégis, akkor ott szintén adott a helyzet, hogy rákérdezhess "MIÉRT nem akarja?!".
Felnőttek vagytok, meg kell tanulnotok megoldani a problémáitokat és ez csak kommunikációval megy!Akármilyen nehéz, próbálj arra gondolni, hogy Ő a párod,a társad...ha vele nem lehetsz teljesen nyílt és őszinte, akkor mégis kivel lennél?!Pont Ő az az ember, aki előtt nem szabad, hogy titkaid,gátlásaid vagy bármi hasonló legyen benned...
Volt már együtt lánnyal?!
Esetleg szűz?!
Más? MI?
CSAK téged nem kíván, vagy impotens, és fél, hogy nehogy továbbmenjetek egy csóknál?
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Veszteség és változás
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.
- Tegnap szólt az óvónő, hogy a fiam, napok óta szó szerint semmit nem eszik az oviban. Otthon semmi változás. Mit csináljak?
- A Phcsoda nekem és a családomnak semmi változást nem hozott.
- Névváltozás miatt új adókártyát igényeltem. Ennek már több mint 1 hónapja, és még mindig nem küldték az újat! Volt valaki ilyen helyzetben?