Még anno nagyon rosszul szedtem ki a szemöldököm, tudtok valamit amivel megoldhatnám, hogy ne kelljen mindig újrarajzolni? (tudásbázis)
Szia!
Én ricinus olajjal kenem minden este már 2 hónapja,és olyan helyen is kinőttek a szálak ahol már 25 éve nincs,mert anno 8 éves koromban mandulaműtét után kihullott.
A szempillámat is ezzel növesztem.Van kép a naplómban valahok közép tájpn,hogy mennyit nőtt 3 hét kenés után.
Gyógyszertárban lehet kapni az olajat,ha valakit érdekel.
Végülis igazatok van...most vöröses a hajam a szemöldökvonal is amit rajzolok...
De 50 évesen nem hiszem,hogy vörös leszek...vízzel nem jön le ugye a kozmetikai? Arcradírt lehet használni,vagy majd kerüljem ki vele?
Mennyi ideig marad meg nagyjából?
Először próbáld ki a kozmetikai tetoválást, bírja-e egyáltalán a bőröd. Én 4 éve csináltattam és még mindig szép, csak kicsit kopott. Újra lehet üttetni, és akkor megint szép pár évig.
Én nem mennék tetoválószalonba, a kozmetikus ért hozzá a legjobban!
Ne akarj tetoválószalonba menni ezzel!Csak kozmetikushoz szabad!!!
És ha 15 év múlva már nem fog tetszeni a mostani???Gondold meg!Az arcodról van szó,és a szemöldök az,ami igazán meghatározza az arcodat!
A kozmetikusok több technikával dolgoznak,és természetesebbet csinálnak,mint egy tetkószalonban!!!
Igen,ezt hallottam.
Rendes végleges tetováláshoz mit szóltok?
Bármelyik tetováló szalonban megcsinálják?
Mert én örökreszólot szeretnék
Kozmetikai tetoválás. Ha szépen csinálják, akkor esztétikus, dekoratív, nem természetellenes.
nekem az van, és csak az élesebb szeműek veszik észre.
További ajánlott fórumok:
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- Ha hívok egy taxit és várakozok benne pár órát az úgy megoldható?
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?