Mediterrán burgonyasaláta recept
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Mediterrán burgonyasaláta hozzávalói:
50dkg fött burgonya,5dkg száritott paradicsom(olajban),1 tasak joghurtos salátaöntetpor,1 natur joghurt,3 evök.fehérborecet,3 evök.tej,1 gerezd fokhagyma,5dkg rukola saláta,15dkg hajszálvékony sonkaszelet.
A Mediterrán burgonyasaláta elkészítési módja:
a fött krumplit gerezdekre vágjuk,paradicsomotapro darabkákra vagdaljuk,a fokhagymát összetörjük.A krumplit összekeverjük a paradicsommal,és a 2 evök.olajjal-amiben a paradicsom volt.A salátaöntetport elkeverjük a joghurttal,ecettel,tejjel,fokhagymával.Sóval,borssal izesitjük,a salátára locsoljuk.A rukolát kisebb darabokra tépkedjük,a sonkát csikokra vágjuk-a salátához adjuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: hajny, 2007. márc. 26. 13:56
A mediterrán burgonyasaláta elkészítési módja és hozzávalói.