Meddő férfiak (beszélgetős fórum)
Köszi!
Igen, biztos nem minden orvos kéri ugyanazakot a vizsgálatokat.
Csak olvasni itt mindenfélét, hogy milyen kudarcokon mennek át, mert az orvosuk ezt-azt nem nézettetett meg. Inkább legyen részletesebb kivizsgálás, mint elsiklani valami felett.
Az értékeket majd a doki úgyis elmondja. Fölösleges előre ezen görcsölni. :)
Előtte valószínűleg úgyis csinálnak majd hormon vérvételt, átjárhatóságit, STD szűrést , rákszűrést minimum. Engem a doki elküldött még cukorterhelésre, laparoszkópiára és méhtükrözésre (ezt a kettőt az átjárhatóságival egyszerre csinálta).
Sajnos nem egy 2 perces folyamat.
A hormonvérvétel 1 hónap, mivel a ciklus 3. és 21. napján vesznek vért, 12. nap körül van közben egy UH. Az STD eredménye szintén 3-4 hét. Bár ezeket le lehet tudni 1 hónapban.
Úgyhogy kár előre ezen agyalni. Majd sorban mondja a doki mi után mi következik.
Még a konzultációs időpont ezután lesz, de minden felmerülő kérdésem összeszedem addig.
Inszeminációhoz tudsz esetleg vmi támpontot adni, hogy mik a legfontosabb értékhatárok?
Pl. AMH-nak mennyinek kell lenni minimum?
Köszönöm!
Ez mennyi beavatkozásra elég? A kórház tárolja a megmaradtat?
Cryos, Dánia.
Lehet ingyen nézegetni a profilokat, csak regisztrálni kell. Ha bővített profilt nézel, szinte minden infó ott van róla, csak felnőttkori kép nincs, meg a neve.
Én magamnak rendeltem, de kórháznak is rendelheted.
2-3 nap alatt jött meg kb. Annyi, hogy ha nitrogén tartályban rendeled, azt vissza kell postázni.
De amúgy a honlapon mindent megtalálsz. Beállítod a nyelvet magyarra és minden érthetően le van írva.
Sok sikert!! 🍀🤞
Azóta kaptam máshonnan is válaszokat. Nem is foglalkozom tovább azzal az elutasítással.
Drukkolok!!!!!
Mesélsz részleteket? Honnan lett végül donor? Milyen ismertetőket tudhatsz meg róla? Hova szállítattad? Mennyi idő míg megérkezik?
Minden jöhet!
Várom a privát üzeneted.
Minden információ érdekel.
Előre is köszönöm!
És te hogy állsz most?
Mivel próbálkoztál eddig?
Versysben külföldi vagy magyar donorsperma van? Mekkora a választék?
Most nézem az oldalukat...
Úgy látom, egyedülálló nőkkel is foglalkoznak.
Olvasgatom a hasonló témájú fórumokat.
Több évet várnak Mo-on donorspermára.
Forgács Intézet!
Ha ezt írják válaszként, akkor azt gondolom, hogy minden mo-i intézetre érvényes.
"A tisztifőorvosi szolgálat rendelete szerint külföldről behozott anyagot nem áll módunkban használni. "
Ezt kaptam válaszul.
Most fogunk menni az elsőre. A dokim csinálja a helyi kórházban az inszeminaciós laborban.
Minden kórházban támogatott az első 3 vagy 5, valahogy így.
Te a lombikról beszélsz. Inszeminációnál nem kell várni, csak kell hozzá néhány vizsgálat és kezdhetsz is. Tudom, mivel mi is inszemezünk, tb támogatással.
Ha olvasgatsz a fórumon, megtalálsz minden infót szerintem.
Pl ott a Cryos, azt hiszem dán bank. Nem nehéz rátalálni az ilyesmire, elég a fórumon belül rákeresni.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?