Meddig virágzik még a nyárfa? Avagy meddig járunk még a vattában? (beszélgetés)
amíg betétet nem veszel:))
(nem divat már a vatta)
Nem értem a logikádat.
Persze.
2009-et írunk,az emberek meg ahelyett,hogy megpróbálnának újra közelebb kerülni a termászethez,hozzászokni a fákhoz,virágokhoz ,inkább kivágatnák az összeset,mert épp kicsit kellemetlen reakciót idéznek elő pár hétig.
2009 -et írunk,és én baromira örülök,hogy jó pár utópia,film ,nem jött be.
Hál istennek a városokban sem beton dzsungel van,hanem parkok,fák és zöldterületek.
És még valami,pont ezen elgondolásaim miatt ,ha meglátok egy parlagfüvet,soha nem tépem ki,csak azért ,mert azt is "közellenségnek " tüntetik fel az emberek.
erre nem tudok mit mondani:)
Akkor mászkálhatnánk meztelenűl és levadászhatnám az állatkertben a "mamutot", hiszen ragadozó vagyok:P
A férjem meg nyugodtan fejbevághat a bunkósbottal mert ősember:P
KOMOLYAN!! 2009.-et írunk....
Ők voltak előbb itt,nem de?:))
De.
Régen nem voltak allergiásak az emberek ,most tömegesen betegednek meg valamilyen allergiába,nemde?
De.
Tanulság?
Nem a fa a hibás,hanem az emberek ellenállóképessége,immunrendszere,amit ugye nem a fa tett tönkre,nem de?
DE.
na ugye.
De nem tudok. :)
Legkedvesebb emlékeim a nyárfához kötődnek. :)
ne értsétek félre én is azon vagyok ,ha kivágnak egy fát ültessenek kettőt.
De borzalmas ez a sok alergiás. nekem is visziket a szemem és a többi. A pici lányomnak is csepegtettük a szemét. Nincs még 1 éves sem.
buzaskata: válasz légyszi másik kedvencet:))
További ajánlott fórumok:
- Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik?
- Miért nem virágzik az amarilliszem?
- Miért nem virágzik a flamingóvirágom évek óta?
- Hogyan lehet virágzásra bírni a fokföldi ibolyát? Másoknál folyamatosan virágzik, nálam nem akar.
- Miért nem virágzik a ciklámenem? Levele van bőven, de nem virágzik
- Az aranyeső nagyra nőtt, de már második éve nem nagyon virágzik. Mi lehet ennek az oka?