Meddig tartott életed első komoly kapcsolata és miért lett vége? (beszélgetés)
10-12 évig, benne 7 évig tartó házassággal. Ő a fiam apja is.
De az igazi, nagy szerelem csak őt követően talált rám, 5 évig tartott.
Aztán sok-sok évvel később, 45 éves koromban talált meg a második igazi nagy szerelem, egy amerikai férfi személyében, ki is utaztam hozzá, de sajnos nem találtam elég biztosnak az anyagi alapjait ahhoz, hogy férjhez menjek hozzá és kiköltözzem az USA-ba. Pedig a fiam is megengedte :)
8-10 évig ? 3 évig voltunk házasok, elváltunk
diák/gyerekkori szerelem volt
4 évig voltunk együtt. Más volt a felfogásunk. Én már akkor is független,önellátó nő akartam lenni,egyszer családdal. Ő soha nem akart megnősülni,meg nagyon gyereket sem akart.
10 év telt el. Nekem van családom,házam.Neki nincs családja.34 éves fejjel még mindig 20 éves lányokat hajkurászik,és az apjával és nagyijával lakik,ahol a nagyija mind a mai napig reggel ágyba viszi a kakaóját :o))))
Kapcsi ha szakad a szív megszakad, annyira depi leszek hogy öngyi akcsizok lenni. De ari barinő nem engedcsi hogy butcsi dolgokat csinizzek.
És előttem felrémlik egy jókedvű meleg pasi aki mondja ezeket a szavakat furán félrehajtott fejjel, közben nagyokat ceccegve, egyik keze feje fel-le legyez az orra előtt. Be@ ..rás:)))))
még 17 évesen volt egy 11 hónapos kapcsim,a szakítás azért történt,mert túl sokat kamukázott,ráadásul már engem is arra kért,hogy hazudjak az anyjáéknak az érdekében :S illetve túlzottan ragaszkodott,és féltékenykedett..
azóta sincs komolyabb kapcsim,pedig már 11 év eltelt :(
2 évig. Semmi extra, egyszerűen nem illettünk egymáshoz, pedig nagyon igyekeztünk.
:)
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod?
- Ha soha nem tartottad a kapcsolatot az egyik szülőddel, honnan tudod meg hogy meghalt?
- Dadogással kapcsolatban érintett anyukáktól szeretnék kérdezni, kinek meddig tartott?
- Keresztszüleimmel nem igazán tartottuk a kapcsolatot....