Meddig tart a kapuzárási pánik? Mit lehet tenni hogy elviselhetőbb legyen? (tudásbázis)
Mióta tart? A munkahelyén történt-e valami változás?
40 évesen ha nem új nőket hajkurászik, akkor nem kapuzárási pánik. Főleg ha ezt veled beszéli meg. ;)
Ha nem írod le részletesen a tüneteket, akkor csak találgathatunk. Ha most a télen jött elő, akkor akár vitaminhiány vagy téli depresszió is lehet, de nagyon tág a paletta...
Most memorizáltam az esetekre. Minden egyes alkalommal a pasi adta be a válópert. A feleségek anyagiak miatt egyáltalán nem akartak elválni, de ugye a jelenlegi tv-ek szerint , ha az egyik válni akar , ...
Az én ügyfeleimnél azonban jobb az arány mint papája ismerőseinél, nem hallottam, hogy ujra váltak volna .A feleségek élete - legalábbis egy kis időre - kisiklott.( a pasiknak még 18 é. aluli gyerekeik is voltak , láthatás tartásdij, )
Nem értem az egészet, hogy milyen újszerű mánia ez az egész, mint irtam, l ilyen párt ismertem, és szüleink, nagyszüleink közt ilyesmi nem volt.
20-25 évvel ezelőtt a baráti, ismerősi körünkben mint a járvány terjedt a pánik a férfiak között. Lehet a mai negyvenesek között is. Szóval épp 6 pasi és annak gyerekei, feleségeik lettek a szenvedő alanyok, mert a pasik fiatal nőkbe lettek szerelmesek. Mindegyik feleségül vette az új nőt és mindnek lett 1-1 gyereke. A férfiak jóképű, fiatalos tanult, jómódú emberek . Azóta csak egy pár él együtt az új asszonnyal, két férfi visszasírta magát a régi családhoz, a többi elváltként él. A volt feleségek mind nagyon megszenvedték a férfiak kakaskodását. Volt, aki újra férjhez ment, majd elvált, Ő él a régivel. Egy szült is az új férjétől. Tehát a lényeg sok bánat, sok öröm és 7 gyerek akik nem születtek volna meg, ha nincs pánik.
Érdekes ez, demográfiailag a második fészekrakás mindenképpen eredményes. (Csak na velünk történjen meg)
Hát nem tudom, ha az én páromnak viagrára lenne szüksége,akkor azt nem "fognám" a kapuzárási pánikra, hanem kezénfognám, és megpróbálnám kideríten a szervi okát,... már ha van.
Ha szervi ok nincs, akkor a kapcsolat minőségét nézném át.
Ugyan hány éves ez a kapuzárási pánikos vagy férfi klimaxos ember?
Mert ugye az sem mindegy hogy klimax vagy pánik!
Ha nem titok ez miként érint téged?
Gondolom 78' as születésű lehetsz.
Szerintem változó.
Kinél meddig.
A kapuzárási pánik szerintem a férfiaknál van.
Talán a klimaxra leánynevén a banyakórra gondolsz
Nálad?
Nem tudom. Nekem nem volt ilyenem.:D
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudom, h jósló vagy igazi fájásom van? Kb 10 perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Menjek a kórházba?
- Akiknek az Anyosa elviselhetetlen!!
- Egy bizonyos IQ felett tényleg elviselhetetlen az élet?
- Anyum viselkedése elviselhetetlen.
- A kapuzárási pánik!
- Azt hiszem kapuzárási pánikom van. Rettenetesen félek,...