Azt hiszem kapuzárási pánikom van. Rettenetesen félek,... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hasonlóan érzek. Én 42 éves vagyok, tavaly halt meg a férjem.
“Csak” a fiam van, aki egy másik városban él a tanulmányai miatt. Néha nagyon magányos vagyok, mégsem érzem azt, hogy kész lennék egy új kapcsolatra. A férjem hiányzik.
Tökéletesen értetted.
Köszönöm!💓
Ha rosszul akarod értelmezni, akkor rosszul is fogod!😉
A "csak a gyerekeim ", nem sajnálkozva íródott.
Köszönöm az életnek, h nevelhetem, szerethetem őket, s nap, mint nap szeretetükel átölelnek.
Arra értettem, h felnőtt társaság nincs.
"Csak a gyerekeim"
A legnagyobb kincsnek vagy birtokában!
De legalább vannak gyerekeid. Egyre többen még ezt se mondhatják el magukról.
Én is egyedül élek, ráadásul közel 68 évesen. Bár van egy fiam, de ha sikerül, jövőre külföldre költözik. Barátnőm meghalt, és sorolhatnám tovább a negatívumokat, amik miatt pánikolhatnék és megkeseredhetnék. De ettől mennyivel lenne jobb nekem mint pozitív gondolkodással?
Ezt az idézetet ha kiírod egy általad gyakran látott helyre, mindjárt elkezded jobban érzeni magad:
"Mivel mi határozzuk meg hogy mire gondolunk, ezért a boldogságunk szükségszerűen saját kezünkben van. Senki sem tölt gondolatokat a fejünkbe."
(Andrew Matthews)
Hasonló helyzetben vagyok, 47 éves leszek egy lassan 5 évessel, egyedül.
De nem pánikolok. Mondjuk nekem nem hiányzik pár, a barátok jobban. De úgy vagyok vele, hogy ha majd nyugdíjas leszek többet fogok eljárni programokra, kirándulásokra, keresek klubokat, majd alakul. Addig meg elég "programot" ad a kisfiam.
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- A kapuzárási pánik!
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Kisfiamnak rettenetesen száraz, ekcémás a bőre. Halicar nevű homeopátiás szer segíthet?
- Hallott már valaki olyanról, hogy kisgyermeknek rettenetesen fáj a hasa? Főleg gyomortájékon és orvos, orvosok nem tudják mitől lehet?l
- Mi lehet ez? A szemem előtt pár centis látótérben úszkál egy moszat féle és bármerre nézek ott van, rettenetesen zavar.