melegételutalványt több nagy boltban is elfogadnak, mint pl spar, vagy match... ottvásárolj, akkor se mekiben, mert a saláták is kaloriadusak. semmi egézséges nicns bennük. vannak külön kajáldák,néha ott is lehet enni vmi sült hus ottani friss salátával... de neki mekizzz
Köszönöm a segítséget:)Közben megnéztem a Mcdonald's honlapján ezt a grillezett salátás cuccot,250 kalória van benne,és egész jól néz ki(képen:P)azt hiszem kipróbálom:)A halas szenya nagyon hízlaló:(Sajnos:(
hát nem tudom. szerintem max a sült krumpli meg a fagyi jó ott:D
én a helyedben inkább valami normális kaját vennék rajta (elég sok étkezőhelyen elfogadják az utalványokat, olyanokban is ahol normális ételeket készítenek)
Nos tudom,aki fogyózik ne menjen mekibe...de láttam,hogy vannak ott is saláták,meg talán még ilyen kalóriaszegényebb kaja.Annyira nem vagyok mekis,de hátha van valami finomság.Mivel a melegételutalványokkal jól kib*sztak az emberekkel,és nekem most van,gondoltam ott vásárolok valamit.Valakinek tapasztalata?Evett ott már valaki valami finomat?Köszi előre is:)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.