Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Mazsolás rumpuncs recept

Mazsolás rumpuncs recept

A Mazsolás rumpuncs hozzávalói:
40 dkg cukor,
4 dl víz,
1 vaníliarúd,
10 dkg mazsola,
1 rum aroma,
1 puncs aroma,
3 dl vodka


A Mazsolás rumpuncs elkészítési módja:
A cukrot, a vízzel, egy vaníliarúddal felfőzni, a mazsolát melegen beletenni. /A mazsolát előtte jól megmosni/ Ha kihűlt, a rumaromát, a puncs aromát és a vodkát a sziruphoz keverjük. Üvegbe töltjük, állni hagyjuk hűvös helyen, időnként megkevergetjük. Kb. két hét után fogyasztható. Ha ajándéknak szánjuk, az üvegbe mindenképpen tegyünk a mazsolából is:)


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A mazsolás rumpuncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook