Mazsolás rumpuncs recept
A Mazsolás rumpuncs hozzávalói:40 dkg cukor,
4 dl víz,
1 vaníliarúd,
10 dkg mazsola,
1 rum aroma,
1 puncs aroma,
3 dl vodka
A Mazsolás rumpuncs elkészítési módja:
A cukrot, a vízzel, egy vaníliarúddal felfőzni, a mazsolát melegen beletenni. /A mazsolát előtte jól megmosni/ Ha kihűlt, a rumaromát, a puncs aromát és a vodkát a sziruphoz keverjük. Üvegbe töltjük, állni hagyjuk hűvös helyen, időnként megkevergetjük. Kb. két hét után fogyasztható. Ha ajándéknak szánjuk, az üvegbe mindenképpen tegyünk a mazsolából is:)
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: valentinia, 2012. nov. 22. 13:26
A mazsolás rumpuncs elkészítési módja és hozzávalói.