Matrica pénzért? Mi ezzel a gond? (beszélgetés)
Nálam is itt van egy rakat matrica...álljak ki vele a sarokra piros lámpával? :)
Hátha jön egy kis mellékes :)
Bakker, én meg kidobtam a múltkor vagy öt tucatot, ma meg már el sem kértem :o)) Micsoda felelőtlen gazdálkodás ez ;)
Szerintem ez semmiben nem különbözik a bélyeggyűjtéstől, talán annyiban, hogy egy igazi ritkaság milliókért cserél gazdát. Vannak emberek, akik szeretnek felháborodni, legyen bármi is az oka.
hát volt már példa arra is, hogy annyit engedett az eladó, mint a postaköltség, tehát az eladó állta.
a leírtakban pedig azt akartam, hogy átjöjjön, hogy még a postaköltséget sem volt képes engedni ingyen matricákért (számára).
szerintem nem én voltam a piti
a spárosba ugyanúgy meg lehet venni is a matricát, mint régen akármelyik albumba... ezt megléphette volna a penny is, de nem tette.
aki meg amúgy sem jár oda vásárolni, az csak ezért pláne nem fog, hiszen el sem kezdi gyűjteni.
tényleg érdekes ez a matrica-eladás.
nálunk most már úgy mennek a cserék, hogy ki mit tud adni a másiknak, darabszámtól függetlenül mindet adja. cseréltem már 3 matricát 8-ra... de 24-et 5-re is :D
a maradékot meg nem hiszem, hogy áruba bocsájtanám... egy bölcsis korú olyan boldogan elragasztgatja bármely felületre, hogy csak győzzek szaladni utána, hogy hova lehet, hova nem :D
(azt meg már csak halkan mondom, ha véletlen az a hiányzó kb 10 matricánk nem lesz meg sosem, különösebben az sem fog érdekelni :))
ja egy tatabányai Kriszta nevű lánytól próbáltam megvenni 100 db matricát, megkérdezte hogy hol lakom, mert kértem hogy ő állja a postaköltséget ami 110Ft (szánalmas) és közölte, hogy tárgytalan.
nos hát igen, ha már amúgy is vásárol valaki és ingyen jut a matricákért akkor miért kér érte pénzt.
Bár általában veled értek egyet... de ez nekem is fura :). Én imádtam gyűjtögetni a Lutra albumos matricákat, emlékszem.
Persze ragasztgatni és nézegetni gyűjtögetés nélkül is lehet móka.
na, most rákattantam... annak mi értelme van, hogy teli albumot vagy teljes hiánytalan készlet matricát árul valaki?
ebbennem pont az a lényeg, hogy gyűjtögeti az ember (gyereke... :))
mondjuk én azon kevésbé akadok fenn... ha el tudja adni ennyiért, akkor tegye!
van, aki 1-1 ritkább matricát ad drága pénzért...
Hát mondjuk azt megértem, mert a nyomtatása színesben olyan 4-6 ezer, helytől függően, míg maga a bolti album 500 ft volt...
Az a durva, amikor a bolti albumot árulják többezerért..:))
Hát a pennys albumokon sokan felháborodtak például, mert keveset gyártottak belőle, és aki élelmes volt az többet vett (darabja 500 ft volt asszem), aztán aukciós oldalakon most 3500-10000 ft között árulják őket.:)
Mondjuk én csakazértis inkább kinyomtattam és lamináltattam, mintsem, hogy valaki másnak fizessek. De nem háborgok rajta..
Talán az a baj, hogy reggel belerúgott az ágyba, és azóta ideges.
Amúgy semmi kifogásolható nincs benne.
További ajánlott fórumok:
- Óceán Mánia matrica INGYENES csere-bere
- Akik gyermeket vállalnak, szoktak arra gondolni, hogy milyen "jót" tesznek ezzel?
- Egyedül vagyok ezzel a gondolkozással?
- Szeretnék babát, de még nem tudom mikor...miért gondolkodunk ezen annyit?Valamitől félek de nem tudom mitől..ezzel kapcsolatban.És ti hogy v
- 45év felett nem "ciki"férjhez menni?Ti, hogy vagytok ezzel, mit gondoltok róla?
- Mit gondoltok ezzel kapcsolatban?