Maté tea hatása, kinek, hogyan vált be? (tudásbázis)
Elméletileg csökkenti az éhségérzetet, de hogy 2 napja úgy erőltetsz le néhány falatot a torkodon, az kicsit már pszichózis.
Én 1 hete iszom mert frissít, már-már zizegek tőle, de sajnos simán tudok tőle enni.
Szia!
Elvileg a maté tea az élénkítő, frissítő hatása miatt népszerű. Én vizsgák alkalmával fogyasztottam. Most, hogy mondtad, utána néztem és az anyagcserét növeli, ezáltal lehetséges, hogy fogy tőle az ember. De az, hogy nincs tőle étvágyad, nem hiszem, hogy túl normális. :O Én ilyet nem tapasztaltam.
Kérdésem az lenne, hogy a Maté tea másnál is intenzív éhségcsökkenéssel járt?
Én két napja iszom, de szinte alig kell étel, úgy kell leerőltetnem pár falatot. Kérem, hogy aki fogyasztotta a Maté teát, az tegye közzé a tapasztalatait itt. Köszönöm. A célom méregtelenítés, tanulás elősegítése, és étvágycsökkenés elérése. Eddig ok, de még csak két napnál járok. Az is érdekelne, hogy milyen rendszerességgel fogyasztottátok?
További ajánlott fórumok:
- Mostanában reggelente hártyaszerű dolog van a számban, nem tudom mitől, próbáltam fogkrémet is váltani, de nincs hatása. Mi lehet ez?
- Hideg-meleg váltózuhany-lehet káros hatása?
- Mi változik a szervezetben a böjt hatására?
- Milligest hatására szívódott már fel valakinek cisztája?
- Érdeklődnek, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a fényterápiával kapcsolatban? Egyáltalán van -e valamilyen tényleges hatása?
- Mikor elapadt a tejed, a hormonális változások hatására hogyan változott a tested?