Mastalgia, mellfájdalom (beszélgetős fórum)
Én az ultrahanggal vagyok így, olyat is olvastam hogy benyomják az ember bordái közé a készüléket...persze ez biztos butaság, de komolyan mondom rágondolok és már érzem a fájdalmat :D
Ct mammográfia? Én csakis arra fogok menni, ha egyszer kell majd. Én sem értékelném túlzottan ha megpróbálnának kilapítani.
Az ősszel megyünk legközelebb, akkor el fogok menni. De remélem addigra elmúlik.
Csak ultrahang volt. Féltem is hogy mammográfia lesz, mert ha melltartótól is fáj, mit fogok érezni amikor összelapítják... Persze ha akartak volna csinálni, nem mondtam volna nemet.
Nem tudom jársz-e haza látogatóba, esetleg akkor el tudnál menni.
Én is tervezem, de minden bajom van ha rágondolok :D Nem fájt ahogy rányomják a készüléket?
Uh, akkor tényleg gáz a helyzet :(
Én meg anélkül nem tudnék meglenni, úgy még jobban fáj.
Miért nem mész el egy másik orvoshoz?
nem tudom, h segít-e, de próbáld meg a trigger pont masszázst. hátha enyhíti.
En nem kavezom.
Igen eleg zavaro...
Inkabb jobb oldalon, es inkabb a kulso resz a honalj fele, de mindketto erzekeny, es allandoan, talan amikor megjon akkor nem annyira.
De miert aggodsz ennyire? Az ultrahang kimutatta volna ha van ott valami.
Akkor az E vitamin nekem nagyon kevés.
Mind a két melled fáj, vagy csak az egyik? Neked is mindig fáj, vagy csak a ciklusod egy részében?
E vitaminbol 400mg-ot, ligetszepebol 1000mg-ot.
A menstruaciom eleg nagy mertekben csokkent, kb. nem jott semmi csak akkor ha pisilni mentem, de akkor is csak nagyon keves. Vizsgalaton nem voltam, evek ota tart.
Mennyire csökkent le a menstruációd?
Voltál valamilyen kivizsgáláson a mellfájdalommal kapcsolatban? Mióta tart már nálad?
Szia, nekem hasznalt az E-vitamin es a ligetszepe, viszont a menstruaciom drasztikusan lecsokkent toluk, nem ertem hogy miert, de inkabb abbahagytam es megint rendesen verzek, es a mellfajdalom is visszajott.
Mekkora mennyiseget szedsz? Nem lehet hogy keves?
Sziasztok!
Sajnos már féléve kíséri mindennapjaimat ez a nyavaja. Azt olvastam hogy nagyon sok nő szenved ettől. Ezért arra gondoltam, megkérdezem kik szenvednek még ettől és segített e valami, hogy elmúljon. Nekem a bal mellem fáj ciklustól függetlenül. Csináltak mellultrahangot és szerencsére nem találtak semmi kórosat. Azt mondták hormonális. Most majd azt kell kiderítenem lehet e ezzel kezdeni valami. Már vagy 4 hónapja szedek ligetszépe kapszulát és e vitamint, nem nagyon érzem jótékony hatását. Ajánlották még hogy kerüljem a koffeint, amit nagyon sajnálok, mert nehéz lemondani a reggeli kávéról, de valamit valamiért.