Masszőrhöz hogyan érdemes elindulni, mit vigyünk magunkkal? (beszélgetés)
Egészségedre a masszázs:)
Igen a talpon vannak a pontok, amit a gyógymasszőr tud, hogy milyen probléma esetén masszírozzon!
Szia!
Túl vagyok a masszázson. Talpmasszázs lett. Tök izgi, mert mindent megmondott amivel problémám van.
Majd lesz testmasszázs is, de csak később!
Köszi a segítséget, és az infókat!
Én teljes test masszázst csinálok (tetőtől-talpig), ezt akár kétnaponta lehet (pénztárca függő).
A gyógymasszázs az más, mert egyéntől és a problémától függ.Sajnos vannak olyan gyógymasszőrök, akik pénzéhesek és rábeszélnek, hogy sűrűn járj:(
Remélem így lesz. Majd beszámolok róla. Nem is tudom talpmasszázs, vagy testmasszázs esne jól. Talán mindkettő. Na mindegy, csak legyek megmasszírozva. Egyébként milyen sűrűn érdemes járni? mondjuk ha valamilyen problémával járok oda?
Oké, holnap úgy is megbeszéljük a masszőrrel, de mégis...
Kíváncsi vagyok.
Jah, és majd mindenféleképp beszámolok róla.
Nagyon szívesen:)
Majd meglátod milyen jó érzés lesz ha kész leszel, csak lazulj el teljen és kapcsolj ki, és ha felkelsz teljesen könnyű lesz a tested és persze a léleknek is nagyon jót tesz:)
Majd számolj be róla:)
Szia!
Okés, köszi, akkor holnap melltartózok
Szoktam hordani, csak szabadnapon pihenőnap van a melltartóknak :D De akkor holnap sem kímélem. Csak praktikusabb ezek szerint...
Igen érdemesebb a fehérnemű.
Ha volt olyan vendégem ( talán egy:)), aki nem hord melltartót, akkor adtam törölközőt magára csavarta felül , hasra feküdt és úgy vettem le róla.
Köszi az infókat.
Akkor érdemes inkább melltartóba menni, minthogy top-ban?
Sziasztok! Én masszőr vagyok (svéd és sport)
Semmit nem kell vinni!Természetesen teljes higénia érdemes.
A jó masszőr megbeszéli a vendéggel, ha először van nála, mert érdemes tisztázni pár dolgot!
Vannak betegségek, pl. magas vérnyomás, friss műtét, trombózis, súlyos viszér stb., amikor bizonyos testrészt nem lehet masszírozni. Nálam fehérneműre vetkőznek a vendégek.Ha hátat masszírozok a cicifixet kikapcsoljuk ha kész.
Nem kell semmi csak pénz,h ki tudd fizetni:-)))
Tiszta és szép bugyi és melltartó.
Sztem más nem.
Én gyógymasszőrhöz járok,de nem viszek semmit.
Nyaktól fenékig masszíroz,és nagyon jóóóóóóóóóóó!!
Félmeztelen,nadrág fenékig lehúzva,na meg a tanga rajtam:)
Eddig még sosem voltam masszőrnél, de holnapra párom bejelentett egy gyógymasszőrhöz. Talpmasszázst meg gyógymasszázst is csinál. Mondta, hogy előtte elbeszélgetünk, eldöntjük melyiket érdemes nálam elkezdeni.
Mit érdemes vinni, hogy érdemes oda menni? Gondolok én arra, hogy törölközőt, vagy ilyesmit kell vinni?
Oké, előtte azért tisztálkodni gondolom érdemes, főleg talpmasszázsnál, de pl ha testmasszázs van, vigyek fürdőruhát? Vagy hogy működik ez?
Válaszokat előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Kedves anyukák! Mit javasoltok? 18 hónapos kislányom nem akar egyedül elindulni!
- Horvátországi nyaralás alatt mire kell ügyelni? Mit ne igyunk és mit ne együnk? Valamint milyen gyógyszereket érdemes vinni magunkkal?
- Nyaralás kisgyerekkel, avagy mit is vigyünk magunkkal?
- Reggelente alig tudok elindulni, annyira nehezek a lábaim, tudtok erre valami megoldást?
- Spanyolországba megyünk nyaralni, milyen alapvető gyógyszereket vigyünk magunkkal?
- Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra?