Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mással is előfordul, hogy ismerkedik egy sráccal és másodjára sem ment el a randira? (tudásbázis kérdés)
Oké, én csak 17 vagyok, de én már rég letiltottam volna minden platformról, ha ilyet csinál. Ha az embernek azonnali dolga is akad, tud annyit mondani a másiknak telefonon vagy SMS-ben, de akár chaten is, ami ingyenes, hogy ezer bocsi, de el kell mennem valahová. Ez kifogás. Nyilván nem vesz komolyan.
:O :O :O ha valamilyen okból nem tud elmenni az elsőre persze meglehet érteni, de akkor szól előtte! ha nem szól csak valaki szivat...
minden normális férfi aki nem tud elmenni a találkára előtte szól nem pedig vár rá a csaj hiába...
Veled értek egyet: közbejöhet valódi ok. Ha másodszor is megteszi, akkor viszont elfelejteném az ürgét.
Kizart... Ha az elso randira nem ert oda, akkor kuka.
Bár ha kétszer sem ment el a randira, valószínűleg csak szívatgat valaki, szerintem ne csinálj ekkora hülyét magadból. Keress olyat, aki örömmel találkozik veled.
Mégis milyen oka volt arra, hogy nem ment el, és nem mondta le előtte, ha bármi közbejött?
Mentség lehet: kórházban és gipszben fekszik,de még akkor is ott a mobil, hiszen azért találták fel.
Ha nem ment el 2x, akkor csak nevetségessé teszed magad, ha még mindig te keresed. Az ilyen ember felejtős.
Nem hiszem.
Amúgy egyre még lehet oka, bármi közbejöhet, de 2 már sok lenne.
Ha a 2. elég meggyőző is, a 3. tuti lapát lenne. Ne szórakozzon már ennyit valaki...
Nem kell ilyen f...szkalapnak még egy esélyt adni, majd jön más.
Mennyi díszhuszár van, komolyan... :D
Az ilyen elmehet az anyjába...
Ne adj neki több esélyt, ez már eleve gáz....
Elhívott randira de nem ment el?
"Ha egyszer atversz a te szegyened,ha ketszer az az enyem. "
:D nem,de nem ertem,h miert kell foglalkozni ilyen faszikkal?!
Az előző kérdésem tárgytalan.
Legalább jelezted, hogy nem mész el?
Lapát. Én már az első alkalom után elküldtem volna a francba..
Te nem mentél el a randira vagy a srác? Mindkettő bunkóság amúgy.
NEm!MErt ha az elsőre nem jött el én nem megyek a másodikra!!
Büszkeség!
Tudod mi az?
Mással is előfordul, hogy ismerkedik egy sráccal és másodjára sem ment el a randira?
További ajánlott fórumok: "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal. Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak. Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló? Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme? Milyen gyakori, hogy az anyukátok főz nektek? Ez más helyeken is előfordul?