Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Másnak is megőrült az MVM? fórum

Másnak is megőrült az MVM? (beszélgetés)

13. Bigus2 (válaszként erre: 11. - Regin_a)
aug. 31. 11:18

Én is láttam az MVM oldalán, hogy fizetendő számlám van,de hasonlóan hozzád, mivel nem készült el a számla, nem tudtam fizetni. 2 nap múlva rendezni tudtam kártyával, fizetés után levelet kaptam tőlük, hogy meghosszabbították a fizetési határidőt, mivel későn készült el a számla.Én úgy olvasom az órákat minden hónapban, kértem erről emlékeztetőt is, ami szokott jönni e-mailben.Az új rendszerben állandóan be kell menni a felületre, hogy lássam melyik órára van diktálási lehetőség, mert e-mail sem jön és a 4 órának különböző a diktálási időpontja.

Egyszer majd csak rend lesz !

12. birebora (válaszként erre: 8. - Enissa)
aug. 29. 18:46

Én azt szoktam mondani, hogy küldje el e-mailben az ajánlatát, elolvasom, átgondolom és megbeszéljük.

Érdekes ilyenkor kifarolnak. Miért? Még egy szolgáltató, biztositó, bank nem küldött soha.

aug. 29. 18:27

Felhozom ezt a témát

Számlát emilben kapom, kártyával fizetek

Számla nem jön

Belépek omline, látom lott a számla már csak két nap a fiz.határidőig. No akkor letöltöm, megnézem és fizetem

Hibaözenet"amig a szá,mla nem készül el nem lehet letörlteni" vagy vmi. hasonló. Képernyőkép elküldtem reklamására

Semmi válasz. Ma már három napja járt le, számlát nem kaptam, üjabb képermyxúkép elküldve

Ezekröl persze visszaigazolást kaptam

Kiböjtöltgem a kb 20 percet amig élő hang szólalt meg

Kérdeztem, mi van az 5 perces határidővel, merthogy max. annyi idő múlva élő hang kell hogy jelentkezzen

Mert mindenki ezt a számot hívja/panaszbejelentés

Hát elszabták a gáz/villany összevonását akkor most szabhatják

Hölgy igérte hogy elküldi a számlát

Elküldte, ja!

Hogy mennyit és hova utaljak. Utalás erős 300Ft

Azért szerződtem igy ahogy hogy a követelő ne költsön csekkre/postára én meg se a POSTÁRA NE MENJEK SE PÉNZEMBE NE KERÜLJÖN A FIZETÉS

Ezt igy bizony nem fogom kifizetni

Valaki más járt így mostanság?

2023. nov. 25. 13:56
Csalók hamis számlákat küldenek!!! [link]
9. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Kingus06)
2023. nov. 25. 13:01

Biztos van aplikaciód, ott nézd meg.

Nekem havi 147m3 van most 570-ftal kevesebb lett.

8. Enissa (válaszként erre: 7. - Enissa)
2023. nov. 25. 12:55

Engem azzal kerestek meg telefonon, hogy kössek biztosítást velük. 1700 Ft/hó mindenre.

Tűzhely, hűtő, fűtőtest, kazán, dugulás,csőtörés és egyebek . Ahogy haladt a mondandóban, kiderült, radiátorra nem vonatkozik, 5 évnél régebbi berendezésekre sem.

Tehát szinte semmire. :D

Azért mondtam a hölgynek, hívjon vissza, majd elgondolkodom rajta, persze én már akkor tudtam kell a francnak, de nem volt erőszakos, ebből él, én nem vagyok semmi jónak az elrontója. Ahogy ebből a fórumból felhívott valaki, kb. úgy hívott ő is vissza.

2023. nov. 25. 12:47
Én mindig csekket kérek, szépen lefűzöm.
6. de16c8f9e6 (válaszként erre: 1. - Kingus06)
2023. nov. 25. 12:45

Egyet választhatsz a sok közül. Azt kell csak befizetni. :D

Ide is kiküldtek egy 35 ezres szamlat ebben a hónapban, úgy hogy előtte 20 ezres számlákat kaptunk. Nem is léptük túl a határértéket se, 1700 m3 körül fogyasztottunk. Mikor fizetik vissza nekünk amivel tartoznak?

5. SzuzyF (válaszként erre: 1. - Kingus06)
2023. nov. 25. 12:11
Nálam semmi gond nincs vele.
2023. nov. 25. 11:33

Én havonta diktálok és papír-számlát kapok.

Az augusztusi fogyasztásomat túlszámlázták 6000 Ft-tal, a szeptemberi fogyasztásról készített számlát 3000-rel, majd az októberi fogyasztásról most novemberben megkapott számlában helyesbítettek, a csekkre "érvénytelen" van nyomtatva. A részletező számla szerint még 2800 ft-os túlfizetésem van.

Ahogy én is számoltam, pár száz ft-eltéréssel nekem is ennyire jött ki. Kellett nekik a lóvé.

Nem tudom, hogy e-mailban leküldik-e a tételes elszámolást is, ha igen, akkor nézd át te is a részletes számlát, dátumokat, melyiket melyik időszakról és mikor készítették. Akkor talán tisztábban látsz.

3. Sirga (válaszként erre: 1. - Kingus06)
2023. nov. 25. 11:07
Biztos, hogy ők? Nem klónozott e-mailről adathalász társaság?
2023. nov. 25. 10:11
Valaki hempergett az enteren...
2023. nov. 25. 10:06
Éjjel 7 számlát küldtek emailben, nullást, pluszost és mínuszost össze-vissza.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook