Másik nő (beszélgetés)
Egyet értek az előttem szólókkal... kérdezz rá a párodnál.
A nő nem is biztos, hogy tud rólad.Nem mindig a 3. a hibás.
Kedves An!
Nem sértődtem meg. Nem szoktam. :) Fölöslegesnek találtam csupán ezt a fórumtémát, mikor nagyon értékes, segítő válaszokat kaptál a másikban. Ott kellet volna reagálnod, hisz foglalkoztak a problémáddal az emberek. Esetleg, ha megszívlelendőnek találtál valamit, arról visszajelezni.
A kérdésedre válaszolva: dörgölj be a hapidnak miután kibeszélgettétek magatokat és vigyázz a babádra, szeresd! :)
ne írjál a másik nőnek, legyen már tartásod.
a pasi meg mehet a lecsóba.
Aki földbe döngöli, megalázza, testileg-lelkileg a sárba döngöli a másikat nôként, anyaként, emberként, az nem méltó "pár."
Neked ez kell?
Semeddig sem normális. Neked nincs dolgod a másik nővel. Neked a paliddal van dolgod, aki más nővel flörtölget, miközben állítólag kapcsolatba él veled.
A palidnak tedd fel a kérdéseidet. Ott van hozzá jogod.
Megszólaltam.
Bocs helenberg hogy zavarlak az újabb kiírt kérdésel.Azt hittem hogy itt annyit kérdezhetek és olyan dolgokat amit máshol nem.Amúgy ez szerintem más, mint az eddigi forúm amit nyitottam.De ezek szerint ezt csak én látom így.
Sanyinak Nem érdekel hogy hányan foglalkoznak velem,engem az érdekelt volna, hogy mik a vélemények,tapasztalatok,több témában.
Sajnálom hogy zavartam a köreiteket és hogy kiváncsi voltam a tapasztalatokra.
Legközelebb ha még egyáltalán lesz,akkor csak olyan témát indítok mint pl.: esik nálatok a hó?, mit ettél ma?,mit csinálsz most? neked is fáj a fejed? stb..
Most ki enyeleg kivel?
Hagyd már az egészet a *ba!
.....
:D
Mit kérdez meg pl?
Attól függ :D
A pasit kérdezném meg és öntenék tiszta vizet a pohárba.
Ezt meg kell beszélnetek szerintem.
A nőt semmiképpen nem keresném meg.
Adott a szitu.
Pasi aki a párja mellett egy másik nővel flörtölget,folyamatosan tartják a kapcsolatot.
Mit tud tenni a nő?
Vajon normális ha ráír és megkérdez pár dologot a hölgyeménytől aki a párjával enyeleg?
Kiváncsi vagyok a véleményékre! :D
További ajánlott fórumok:
- Az egyik szó utolsó magánhangzója a másik szó elsője
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- Elmúlt a karácsony...lesz másik..avagy beszélgessünk az ünnepi hangulatról
- Egytálételek-az utolsó betűvel kezdhető a másik
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?