Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Máshol milyen vírusos nyavalya terjed? fórum

Máshol milyen vírusos nyavalya terjed? (beszélgetés)

11. Ildi (válaszként erre: 10. - Egyed Egon)
dec. 6. 23:53
👍
dec. 6. 23:37
ötgé
9. Oneday (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 20:57
4 hónap alatt 4. Alkalommal vagyok beteg, kicsit unom. Valami felsőlégúti nyavalya. Orvoshoz nem járok, de az előzőnél már muszáj voltam elmenni, mert nem javult és előtte már voltam beteg. Na hát most újra.
8. Myra
dec. 6. 20:11
Errefele hasmenés, hasi görcsök nyavalya van.
7. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 19:22
Zenemánia🙂
dec. 6. 19:17
Nem tudom mi terjed, nem kaptunk el semmit.
5. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 18:32

Én egyelőre kimaradtam. Nyáron voltam beteg, csak olimpiàs párizsi vérzéses láznak hívtuk. Király volt, mint anno a dengue láz. Lehet az is volt, bár emberek között terjedt, akkoriban Párizsban megfordult az egész világ.

Most valami gégegyulladós nyavalya van. Engem egyelőre elkerült, majd kiderül, egy ágazati rendezvényen mindenki hozta az ország több pontjáról a maga nyavalyáját.

Barátnőmék Hollandiából hoztak valami ínyencséget, nem tudni mit, már hetek óta folyamatosan köhögnek, állítólag vírusból indult, egy faca bacival fertőződött felül, tüdőszűrő szerint már a harmadik fajta antibiotikumra sem reagáló hörgőgyulladás.

dec. 6. 18:26
Mifelénk csak szerelembeesés fertőzés van.
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 18:21

Máshol?

Kongó délnyugati részén terjed egy halálos fertőzés.

[link]

Talán?

Köszi, de nem szeretnék semmilyen fertőző betegséget magamnak!

dec. 6. 18:18
Nem tudom. Nem szoktam elkapni semmit.
dec. 6. 17:04
Talán ti is elkaptátok, hogyan viselitek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook