Mártás (beszélgetés)
3. d972032f0a (válaszként erre: 1. - Pumukli33)
2009. márc. 13. 19:45
Szia..csak tippet tudok adni..még nem próbáltam csak,hogy ne vesszen kárba, csinálj belöle besamell mártást és amit beáztattál húst annak a felére ráöntöd,sajtot a tetejére és be a sütöbe...rossz nem lehet...
2. 1eb84e4bad
2009. márc. 13. 19:43
helló, pl ha teszel bele egy kis tejszínt liszttel, simán behabarod és utóízesíted ha kell.
1. pumukli33
2009. márc. 13. 19:38
Ma beáztattam "sokfüszeres" tejbe csirkemell szeleteket, holnap sütném meg a husikat.
Szeretném a "fincsi" tejet felhasználni
pl:mártás...stb. Tudtok valami jó receptet?
További ajánlott fórumok:
- Tejföllel, liszttel besűrített mártások a konyhapolcról, hűtőből nyershús nélkül kifőtt tésztához. Tudtok receptet?
- Hogy kell besamel mártást készíteni?
- Hogy kell elkészíteni a bakonyi mártást? Előre vásárolható szószok nélkül?
- Miből van "a" halas szendvics mártása?
- Lángoshoz a fokhagymás mártást, hogyan kell elkészíteni?
- Hogyan készítsek édeskés, de egyben fűszeres gyros mártást?