Hogy kell elkészíteni a bakonyi mártást? Előre vásárolható szószok nélkül? (tudásbázis)
Sikerült elkészítenem, és szerintem is meg a vendégek szerint is finom volt :)) Abból mértem le, hogy nem maradt belőle egy falat sem. :))
Nagyon köszönöm a jótanácsokat!! Bitzos hogy fogok még ilyet készíteni, lehet hogy többféleképpen, más körettel.
Én ezt szoktam csinálni gyakran, mert nagy a sikere, sokszor csirkemellbôl. Ám a köret nálunk orsótésza, mert a lányom szerint ez a tuti:) Ám legyen
Tényleg szívesen! :)
Jó vásárlást! :)
Okés,jó főzést! :)
hmmm..nagyon jóó, jó ötlet! Köszönöm! Ez lesz, rizst csinálok, ahogy mondtad! Szuper, nagyon sokat segítettél köszönöm!!
Indulok is vásárolni :)) Jelzem majd, hogy sikerült, illetve milyen hatást keltett! :))
Köszi még 1x!!
Mivel tejfölös,szerintem megy az is hozzá!Mármint a nokedli!:)
Csinálj hozzá rizi bizit!(cukorborsós),és ha nem csak oda akarod csapni a rizst,van egy ötletem!Kicsit esztétikusabb ha veszel elő egy alacsonyabb kerek,poharat,bevizezed,beletöltöd a rizst,majd egy óvatos ütéssel a tányérra varázsolod,egy kis petrezselyemmel díszítve! :)
Máris nem tűnik,úgy mint aki csak összecsapott valami,hanem aki készült is! :)
Először valamiért nokedlire gondoltam, de utálom szaggatni :))) Úgyhogy lehet hogy a tészta marad :)
Szerinted ez az étel jó vendégeknek? Úgy értem, hogy jönnek hozzám kajálni, és nem akarok bonyolultet, de azt se, hogy azt higgyék csak úgy összekavartam valamit a tűzhely felett :) CSak nincs időm bonyolult receptekkel kísérletezni, ez meg nagyon finom szerintem.
Nem hát,tök egyszerű,csak sok csaj bonyolultnak tartja mert pakolgatni kell ide-oda a húsokat! :DDD
Jó hozzá a kifőtt tészta,(bár én nem eszek tésztát),zöldséges rizs,krumplipüré is! :)
:))
Köszi!! Ez nem is bonyolult, egyszerű. De jó! Milyen köret a legjobb hozzá?
Kis idő kellett mire leírtam!Ne használj tejszínt,én nem szoktam!Tejföllel csinálom,és úgy is isteni! :)
vöröshagyma,pirospaprika,liszt,olaj,gomba,tejföl,bors,só--ennyi kell! :)
bocs,véletlenül lenyomtam :)
Szóval,én úgy szoktam,hogy a húst kicsit klopfolom,sózom!Lisztbe forgatom,és forró olajban,hirtelen megsütöm,mindkét oldalát!Mikor kicsit megkapta,kiveszem őket!Ebben az olajban,teszek apróra vágott vöröshagymát,teszek bele pirospaprikát,és a gombát is!kb 10 percig párolom,fedő alatt,majd visszapakolom a sült húsokat!Fedő alatt párolom!Mikor megpuhult,kiveszem ismét a húsokat,és a többit ami benne maradt,azt behabarom(tejföl,liszt)!Vissza a húst,egy rottyanás,és kész is! :)))
Szia!Én is szoktam csinálni! :)
M
Szeretnék bakonyi csirkemellet csinálni, de kérnék egy kis segítséget. Nem akarok, és nem is tudok az összetevői miatt használni ilyen előre elkészített szószokat, porokat.
Az alapoktól mondjátok el nekem légyszi!! :))
További ajánlott fórumok:
- Az idősek csak délig vásárolhatnak?
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- A paraj finom? Hogyan kell elkészíteni, ti hogy szoktátok?
- Lángoshoz a fokhagymás mártást, hogyan kell elkészíteni?