Maradt valakinek érzékeny a gerince spinális/epidurális érzéstelenítés után? (tudásbázis)
Nem gondolom, hogy attól bajod lenne, inkább a csigolyáid kötöttsége okozhatja, hogy érzékeny.Nekem vagy 6x próbálták beszúrni a tűt mire sikerült.
Utána a kisujjam lett érzéketlen, elég kellemetlen volt. :DD
Nekem az első szülésemnél próbáltak adni de 3-szor próbálták és nem sikerült sajnos.Utána 1 évig fájt a fejem ,de annyira ,hogy ideggyógyászatra kerültem ,mert mint kiderült ideget is elkaptak ,6 hónapig kezeltek gyógyszerrel!!!
De nekem nem fájt a gerincem csak a fejem...
SZia!
Totál ugyanez a helyzet és én is erre gondoltam, de mind orvosi körben, mind más körben felvetve a problémát: egyértelmű elutasítást kaptam: mondván nem attól van. Egyszerűen megviselte a gerincünket a terhesség, esetleg a szoptatás, a hanyag tartás stb, stb, és most itt sugárzik ki.
Sziasztok
2000-ben volt 3 térdműtétem, ebből 2 érzéstelenítéssel. Az elsőnél műtét közben kiment az érzéstelenítő hatása, a második után másfél hétig fájt a fejem.
Tavaly március elején szültem, kaptam PDA-t, majd mivel császár lett gerincbe adott érzéstelenítővel kezdték a műtétet, de ez sem lett tökéletes így altatásban folytatták.
A gerincem egy pontban fáj ha kicsit hátrébb hajtom a törzsem vagy tornázom, de nyomásra nem igazán érzékeny.
Mondtam a dokimnak, ő azt mondta hogy nem igazán tudja miért fáj. Amikor beadták nem voltak arra utaló jelek, hogy rosszul szúrtak volna. Azt mondta egy kis fizikoterápia megoldaná.....Van valaki hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Epidurális érzéstelenítés fáj császármetszésnél?
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Gerinc érzéstelenítés hogy történik?
- Szülés epidurális érzéstelenítéssel
- Milyen érzés amikor műtét előtt elaltatnak vagy érzéstelenítenek? Mire emlékeztek?
- Penicillin érzékenység esetén adhatnak epidurális érzéstelenítést?