Marad heg a helyén? (beszélgetés)
Szia!
Nagyon valószínű, hogy nyomtalanul elmúlik, de egy kis idő kell hozzá!
Kb 4 hete melegítettem a mikróban cukorgyantát, és ahogy kivettem, a kézfejemre ömlött. A mutató és hüvelykujjam között egy 20 forintos nagyságban lejött a bőr (másodfokú égés). Rögtön hideg vizet folyattam rá, többször, hosszú ideig, és a szomszédtól kaptam aloe vera sprayt, amivel sokszor fújtam, valamint később neogranormonnal kentem. Olvastam ezzel kapcsolatban fórumot, szinte mindenki azt írta a hasonló égésére, hogy nyom nélkül eltűnt, mert ezzel kezelte, és másnap az orvos is mondta, hogy nem marad nyoma. Elég hamar begyógyult amúgy, de most még mindig látszik, az a terület pirosas, fehéres, barnás, picit heges, de nem nagyon, illetve a körvonala barnás (a levált bőr miatt). Nekem nem úgy tűnik, mintha ez egyszer eltűnne, és nem valami szép :(
Szerintetek nyom nélkül eltűnik majd, csak idő kell hozzá? Még a mai napig kenegetem neogranormonnal, néha száraz kicsit a felülete, mintha még gyógyulna...
További ajánlott fórumok:
- A fiam fejbőre hámlik nagy darabokban, a helyén piros folt marad és viszket. Mi ez?
- A kutyám szőre egy bizonyos helyen hullik, már szinte alig maradt szőr...
- Mi legyen szerintetek? Maradjak a biztos, nem olyan jól fizető munkahelyen vagy váltsak (ha esetleg felvesznek) egy jobban fizetőre?
- Cserepes bazsalikomunk van, panelba lakunk, és soha se marad meg. Mit lehet tenni, hogy meg maradjon? Ablakba van, napos, félárnyékos helyen
- Eltüntek a vonalzóim az adatlapomról.Csak a nőivonal web címe maradt a helyén.Hogy lehet ez?
- Árnyékos helyen lévő falazott virágállványon milyen növény marad meg?