Már nem tudom mi segíthet, hogy legyen babám.😞 Úgy szeretném!🥰 (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, sajnos.
Ronthat is. Nekem is rontott, de nekem pont magas az AMH Pcos miatt.
Köszönöm válaszod, utána járok.
Mégpempö kapszulát próbáltam összezavarja a havim sajnos teljesen
Nem megbántani akarlak, de szerintem van egy kis lila köd a valóság és közted.
Mi van, ha nem lesz egészséges? Már öt gyereket eltartotok, bőven 40 felett vagytok. Anyagilag rendben vagytok, stabil minden, lakhatás, munkahely, megtakarítás, satöbbi? És a kapcsolat stabil? Mióta vagytok együtt?
Csinálj azért egy pro-kontra listát.
Szia Ismeretlen!
Mindenkinek szíve joga , hogy ha vágyik rá , legyen gyermeke kortól függetlenül is.
Szültek már hírességek: Szulák Andi, Jakubcsek stb ilyen korban.
Mindenképp első a teljes körü kivizsgálás mindkettőtöknek.
Nem tudom merre laksz, de tudomásom szerint Kaposváron van áll-i meddősségi intézet.
Van 3 nekem és páromnak is 2.
Amiket írtál azzal tisztában vagyok. És mindketten így vagyunk ezzel ha sikerül nagyon nagy öröm lesz ha nem akkor ennyi.
Sajnos ismerek olyan anno fiatal párt akiknek az első gyerekük (24-28 éves pár) beteg lett😞 de ismerek 47 éves nőt is aki elsőt szülte és makk egészséges baba lett.
Sajnos soha semmi sem biztos. Így érzem ha lesz ajándék lesz nekünk ha nem akkor azt is elfogadjuk. Persze belül nagyon vágyunk rá.
Most egy kicsit ünneprontó leszek, de ennyi idősen több dolog miatt sem vállalnék már gyereket, akkor sem, ha esélyem lenne rá.
Ebben a korban szerintem már nagyobb az esély, hogy a gyermek valamilyen rendellenességgel szülessen.
Továbbá azt a gyereket fel is kell nevelni. Nem mondom, hogy ördögtől való, hogy valaki 70 éves koráig éljen, de bármi közbejöhet.
Nekünk sincs gyerekünk, próbálkoztunk vele egy ideig, majd azt mondtuk valami oka van, hogy nekünk nem sikerül. Így nem erőltettük tovább a dolgot, ketten maradtunk egymásnak.
Szia, kérdező rám írnál?
Lenne 1-2 kérdésem.
További ajánlott fórumok:
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- Mit tegyek, hogy a 8 hetes babám ne csak kézben legyen hajlandó lenni?
- Mi segíthet, ha becsípődött a gerincemnél egy idegszál és a jobb oldalamat alig tudom mozgatni?
- 7 hetes babám még nem tudja megtartani a fejét ha hanyattfekvésől felhúzzák.Hogy segithetnék?
- Az aikido segíthet 4 éves kisfiamnak hogy türelmesebb és fegyelmezettebb legyen?
- Hogyan segíthetnék hogy újra minden a régi legyen?