Már most unom ezt a nyirkos, sötét, szürke időt!Várom,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szia.
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy jó valamire a só lámpa?
Nekem van pár, köztük egy nagy is. Képem jelenleg nincs róla.
Sokan írjátok ezt a bekuckózást, nekem pont ez az egyik szívfájdalmam a téllel kapcsolatban, mert én imádok jönni-menni, túrázni, úszni, a mozgás éltet.
Próbálok ilyenkor is kimozdulni, sétálni pl, de sajnos mivel az emberek mindennel is fűtenek borzasztó rossz a levegő, egészségtelen ilyenkor a séta. Az egyetlen lehetőség (és ez nagy szerencsénk), hogy a közelünkben van uszoda, ott kicsit kiélhetem magam.
Az állandó sötétségtől viszont nagyon megnő az alvásigényem, ezért nagy projektjeim ilyenkor nincsenek. :-)
Várhatod idő előtt, de csak magaddal szúrsz ki, hiszen ez a természet rendje, muszáj elviselned, vagy melegebb éghajlatra kell költöznöd.
Olyan ez a vallomás, mintha azt írná valaki, utál várandós lenni, legyen úgy meg a gyereke, mint a kengurunak.
Pont tegnap láttam a Face-n egy csodálatos fotót a ködbe burkolódzott Lánchídról. A fotós meglátta a szépséget benne.
Türelem. Most még ősz van. Dec. 21-én kezdődik a tél és a tavasz csak március végén.
Én örülök a csendnek, nyugalomnak. Kell a nyugalom is. Nem kell a kertben napestig dolgozni. Nem csípnek a szúnyogok, nem izzadunk és így tovább.
A tavasz sajnos rövid, sokszor szeles, csapadékos. Ennél jobb a vénasszonyok nyara, csendes napsütéssel, sok-sok gyümölccsel.
Jó reggelt!
Várom a márciust!
DE NAGYON!
👍🙃😁🙃👍
Kitartás❗️
Még most jön a java .🤔
További ajánlott fórumok:
- Ki olvasta a Szürke ötven árnyalatát ill. folytatásait és milyen hatással volt rá?
- Napok múlva is nyirkosak a ruhák, pedig folyamatosan fűtünk. Létezik még száradáskönnyitő öblitő? Vagy mit tehetek?
- Rossz belegondolni, hogy hónapokig ez a ködös, nyirkos,...
- Kibontottam egy zacskó sót, és vizes, azaz nem pereg, nyirkos, mit lehet tenni, hogy használni tudjam?
- Hamvas világosbarna vagy sötétszőke(már-már szürkés)árnyalatú hajszint szeretnék.Milyen hajfestékkel érhetem el?
- Terméskőn keresztül fehér "penész?" ilyen szakálszerűség jön át, valószínű nyirkos alatta fal, mit lehet vele tenni?