Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Már most unom ezt a nyirkos, sötét, szürke időt!Várom,... fórum

Már most unom ezt a nyirkos, sötét, szürke időt!Várom,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

dec. 5. 16:59
még sokáig lesz
18. _Berry_ (válaszként erre: 13. - Vigyefene)
dec. 4. 19:20
Nyugtató, stresszoldó hatása van, meg állítólag a levegőt is tisztítja. Biztos van ebben valami igazság, én így télen, amikor hamar sötétedik, a melegséget adó színe miatt nagyon szeretem.
dec. 1. 20:46
Én sem szeretem
dec. 1. 20:23
Én mind a négy évszakot szeretem. Mindegyikben van valami sajátos varázs. Télen pont az a poén, hogy hideg van, hamar sötétedik, az ember kívánkozik haza, ahol csendben van, kicsit lelassul, elgondolkodik olyanon, amin máskor nem szokott... Oké, akinek gyerekei vannak, annak ez nem olyan egyszerű, de emlékszem gyerekkoromból, milyen varázsa volt a tél esti meséknek, játéknak, alvás előtti beszélgetéseknek a szülőkkel... Vagy mikor almát sütöttünk a konvektoron :) Mindenben van szép és izgalmas, csak meg kell találni. Mindenkinek szüksége van az évszakok változásaira, aki itt él, még akkor is, ha nem tudja, miért. Jobb elfogadni és kiaknázni mint utálni. Csak magunkkal szúrunk ki.
15. vigyefene (válaszként erre: 14. - Semleges)
dec. 1. 07:10
Én is. Ha jó ha nem jó.
14. semleges (válaszként erre: 13. - Vigyefene)
dec. 1. 05:24
Állitólag jó. Nekem is van, de csak hangulatvilágitásra használom.
13. vigyefene (válaszként erre: 11. - _Berry_)
dec. 1. 05:19

Szia.

Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy jó valamire a só lámpa?

Nekem van pár, köztük egy nagy is. Képem jelenleg nincs róla.

12. Borian (válaszként erre: 11. - _Berry_)
dec. 1. 05:07

Sokan írjátok ezt a bekuckózást, nekem pont ez az egyik szívfájdalmam a téllel kapcsolatban, mert én imádok jönni-menni, túrázni, úszni, a mozgás éltet.

Próbálok ilyenkor is kimozdulni, sétálni pl, de sajnos mivel az emberek mindennel is fűtenek borzasztó rossz a levegő, egészségtelen ilyenkor a séta. Az egyetlen lehetőség (és ez nagy szerencsénk), hogy a közelünkben van uszoda, ott kicsit kiélhetem magam.

Az állandó sötétségtől viszont nagyon megnő az alvásigényem, ezért nagy projektjeim ilyenkor nincsenek. :-)

nov. 30. 19:56
Nem kell siettetni az időt, siet az magától is. Venni kell sok színes égőt, sólámpát, be kell kuckózni és olyan dolgokat kell csinálni, ami jobb kedvre deríti az embert.
nov. 30. 14:54
sajnos még sokáig itt lesz
9. Ildi
nov. 30. 12:15
A hideget is utálom,a meleget is, az ideális a 25- 27 fok🙂
8. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 11:14

Várhatod idő előtt, de csak magaddal szúrsz ki, hiszen ez a természet rendje, muszáj elviselned, vagy melegebb éghajlatra kell költöznöd.

Olyan ez a vallomás, mintha azt írná valaki, utál várandós lenni, legyen úgy meg a gyereke, mint a kengurunak.

Pont tegnap láttam a Face-n egy csodálatos fotót a ködbe burkolódzott Lánchídról. A fotós meglátta a szépséget benne.

7. Érdekes73 (válaszként erre: 5. - Papája)
nov. 30. 10:49
Minden évszakban meg kéne látni a szépet...
nov. 30. 10:14
Várható volt egy ilyen is...
5. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 09:03

Türelem. Most még ősz van. Dec. 21-én kezdődik a tél és a tavasz csak március végén.

Én örülök a csendnek, nyugalomnak. Kell a nyugalom is. Nem kell a kertben napestig dolgozni. Nem csípnek a szúnyogok, nem izzadunk és így tovább.

A tavasz sajnos rövid, sokszor szeles, csapadékos. Ennél jobb a vénasszonyok nyara, csendes napsütéssel, sok-sok gyümölccsel.

4. Ancsika81 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 08:37

Jó reggelt!

Várom a márciust!

DE NAGYON!

👍🙃😁🙃👍

3. Teráz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 08:28

Kitartás❗️

Még most jön a java .🤔

nov. 30. 07:13
Én is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook