Már miért bánnám meg, hogy a férjemmel feküdtem le először, és azóta se voltam mással? (beszélgetés)
Amugy ha lanyokkal otthon nem beszelnek oszinten akkor hatvanyozottan ki lesz teve veszelynek. Hiszen azt se fogja tudni mikor mondjon nemet. Hogy a sajat teste az ive, hogy mi mivel jar... nem vesz eszre jeleket stb.
Na ezert fontos beszelni.
De nem kibeszwlni.
Na hja. Nalunk kb annyi volt nyolcadikban of oran a bioaztanartol hogy ne uljunk a fiuk olebe mert azt kellemetlen nekik. Van aki rakerdezett miert? A tanar hat mert nekik ez nem olyan jo. Valaki mondta hogy dehat ugy tunik jo nekik. De nem szabad. Na, dzerintetek mennyire vettuk komolyan az ofot azutan? Semennyire. Kozben pontosan tudtuk mi mivel jar, mondtuk is neki. De csak terelt vegul kozolte k..vasag es ennyi... na prudseg 100%...
Szoval szerintem jobb nem bizni a suliban stb, és nem a véletlen szerencsére bízni ezt az egészet a gyerekeinknél.
Mert ez a fontos, nem az hogy kis pista marcsival hogy figurázza
Pontosan!
Mássalhangzónak ezt nem sikerül megértenie.
Neked meg nem sikerült megértened, amit írtam. Fuss neki újra és akkor rájössz, hogy nem rá írtam a primitívet.
Ő rá a közönségest használom:)
Én el tudok képzelni barátnőket, hogy megbeszélnek praktikákat, még akkor is ha nekem nincs ilyen vagy hasonló nyitottságú barátnőm és nem is igen vágyok rá.
"Le style, c'est l'homme" - ha valaki közönségesen kezd kommunikálni, akkor közönségesnek látják az emberek. Erre érdemes odafigyelni, még akkor is ha vehemensen védjük az álláspontunkat.
Én azt nem értem, hogy haverokkal megbeszélik, de a saját gyerekükkel tabu a téma. Nem jutnak tovább a nagy monológnál, ami kb. 0.
A nudista stranddal nekem semmi bajom :)
Mások a határaink, korlátaink. Én nem is keveredek olyan baráti társaságba, ahol ennyire nyíltan kibeszélik a szexuális életüket, akinek meg erre van igénye, az keressen magának hasonló nyitottságú társaságot. Nudista strandra se megyek, de elfogadom, hogy vannak, akik járnak. A lényeg, hogy egymás határait tartsuk tiszteletben. :)
A fórumindítóét pl. nem vették figyelembe....
senki nem mondta, hogy te beszelj a szexrol barkivel. azt sem, hogy akarki, aki nem akar szexrol beszelgetni, beszelgessen. ez nem eroltetheto
azt irtam vegig, hogy a szexrol normalisan is lehet beszelgetni, attol, hogy te nem szoktal, mas embereknel elofordul, es nyilvan ha peldaul ket baratno onnon elhatarozasbol es akaratbol beszelget a szexrol, egyik sem gondolja, hogy azt, hogy a masik megsertene ezzel
de gondolom, ez sem jut el az agyadig
igen, a sajat tapasztalat segit, mert nyilvan ha az ember olvasta valahol vagy hallotta valahol, az nem biztos, hogy a gyakorlatban bevalik, legyen szo szexrol vagy fozesrol :D
hiaba csavargatod ki, amit irtam, attol nem valtoztatod meg, amit irtam. ha en azt mondom, azert, mert nem jutott el az orgazmusig, ne szegyellje magat es ne erezze kevesnek, probalja megismerni a sajat testet, kitapasztalni, mi fokozza az izgalmat egy lehetseges orgazmusig, az nem azt jelenti, hogy az orgazmus nem fontos
lehet baromsagozni, csak folos hulyesegekkel
Hát igen, elég kényes típus vagyok:DDD
És persze nem állok szóba az ilyen primitív emberekkel...
Mit kellene bárkivel beszélnem a szexről? Elárulnád?
Szerinted engem érdekel bárkinek a szexuális élete? Miért érdekeljen? Engem ez nem izgat fel, nem csorgatom a nyálam az ilyenre, és semmit nem változtat az életemen az, ha valaki mesél a sajátjáról. Téged? Te miért kampányolsz amellett, hogy ezt tegye mindenki? Neked erre miért van szükséged? Neked ennyi jut? Ez sem érdekel. Bocs! Mindenki a saját életét alakítgatja.
Nem érted meg miről beszélünk, csak ismételgeted önmagad, és nem veszed észre, hogy egyedül vagy itt, aki bármit megoszt bárkivel, ha éppenséggel van mit.
Szerencsére nem találkozok ilyen pasikkal, de gondolom neked csak ilyen jut. Ezt a stílusod miatt gondolom...
Kívánom, hogy neked is legyen normális családod, hogy ne legyen ilyen pótlékokra szükséged.
de latod, te peldaul nem tudnal tenyleg beszelni senkivel a szexrol, valoszinuleg mert olyan iranyban nem is lenne mirol, es mert ilyen vegletekben gondolkodsz
szerinted ez a szexrol beszelgetes, hogy egy pasi azt mondja, szopjal le? mondjuk rolad el is hiszem, hogy max. szalvetaban fognad
További ajánlott fórumok:
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Egy lopott pásztoróra – 20 év után – a férjemmel – anyám ágyában…
- Válságban a férjemmel-szerinte nem figyelek rá eléggé.....
- Megkaptuk a férjemmel a nyugdíjemelést. Összesen napi 246,6...
- Hogyan éljek élhetően a férjemmel, aki megrekedt gyerekszinten?
- Nem kívánom a szerelmi életet a férjemmel