Már megint hétfő :( (beszélgetés)
még nem. szerencsére....!
utálom a hétföt ,pláne most hogy mi történt velem
ma már kedd van :D
jobb már a helyzet nálatok is...? nekem iszonyatosan fáj a fejem... :P
nem..itt nem utálok senkit sem..és már nincs is rossz kedvem...)))))))))))))))))elszállllllllllllt..D
úgyhogy mindenkinek Boldogságosságosat!!...))))))))))))))))))))))))
Igen,ez a nap is elcseszett!Utálom a mai napot!Gyűlölöm,és azt akarom holnap legyen,minél előbb!Vagy csak áltatom magam,hogy holnap jobb lesz?:S
Remélem azért minket nem utálsz!!!!
északkelet .csodás idő van....olyan jó kint lenni..megyek is,még volt egy pár virág kint és azokat vettem fel.
Itt kezd felszáradni az eső...de olyan fura "ködös"idő van...és a kopasz fák..na meg hideg is van és nagyon szürke minden..
merrefelé laksz, h süt a nap? itt iszonyat idő van...
nem tudom..ma az egész világot utálom....
pedig süt a nap..a kertben ügyködöm...teljesen jó lehetne minden..ma találkoztam pár emberrel akik kiakasztottak...olyan idióták tudnak egyesek lenni:(((((
ennyire nem szoktam magam lehúzatni és tessék....(((
amúgy nálam a feketelistás nap a vasárnap:O
akkor megnyugodtam :D nem vagyok egyedül
és még a munka is nehezebben megy... fél óráig írtam egy 3 soros dádá levelet... :O
Mi jót csinálsz este ,hogy ennyire várod?:P
Én már tegnap azt hittem,hogy hétfő van. :DD
Olyan vagyok,mint Garfield:utálom a hétfőt:(:P:P:P
én szeretem a hétfőt..nálam nem ez a probléma.
ma nekem is világvégehangulatom van....valami van a levegőben:(((
legszívesebben magamat is elküldeném a búbánatba...(((
Csak az este tart életben.:D
A hétfő egy hülye nap! Mindig is utáltam és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Ráadásul nálunk az eső is esik - nem csoda, ha az embernek minden baja van.
én minden hétfőn öngyi tudnék lenni..)
Szia:)
Mindjárt elalszok....Plötttttty nap..
Sziasztok!
Most csak én vagyok ma nyomott vagy többen vagyunk ezzel így? :))))
a hetfo no problemo..de a csutortokok..akkor mindig rossz napom van..amikor sulis voltam is csutin kellett 7 re menni..csutin voltam 3 ig....csutin volt 2 matek/roman/magyar stb vmi utalatos tanarral..csutin minden utoler....;( de lehet azt is kene valami igazan joval kezdeni...pl sex...s akkor maskepp alakulna....talan...
csodálatos felfedezés hurrá
Az a jó a hétfőben,hogy egy teljes hétnek kell eltelnie,hogy megint hétfő legyen:)
nekem már édes mindegy,itthon vagyok a babával,ha nem lenne egy dolgozó férjem egybe folynának a napok
már a hétvége sem olyan jó,
mert akkor is dolgozom,
egyik héten szombaton,másik héten vasárnap!
ma viszont hétfő van, s ez a nap a szabadnapom helyette! úgyhogy én utálom, illetve nem szeretem
egyik napot sem igazán! :((
További ajánlott fórumok: