Már megint....... (beszélgetés)
Boldog névnapot Csillagfény!!
Én kapok (még), de mi még csak 5 éve vagyunk együtt...
Én viszont a "meglepiket" hiányolom. Az olyanokat, amik nem kötelezőek, csak úgy magától, valami apróságot...
Szóvá is teszem elég gyakran, reakció van, eredmény nincs:(
Sziasztok!
Én azt szeretem, ha magamnak veszem meg, ami nekem tetszik... vagy együtt vesszük meg a férjemmel.
Aztán, mikor eljön a névnapom, ad egy puszit, és boldog névnapot kiván. Mások is sokan felhívnak telefonon, azok, akiket én is felhívok, akiket felköszöntök.
Az én férjem ezeket sosem felejti el, meg a Valentin Napot se, és semmit egyebet se. Bár most nekünk is volt egy törés a kapcsolatunkban, de ezek mindig megvoltak akkor is, ha éppen nem voltunk a legjobban egymással.
Volt, hogy virágot vett csak úgy, volt hogy elvitt vacsorázni, bonbont kapok, ajándékot, verset ír nekem.
El sem tudom képzelni milyen lehet, ha nem kap valaki ajándékot a név, vagy szülinapján:(
Mármint Csillagfénynek:)
Írok össze-vissza
Sziasztok!
Nekem is most volt a névnapom!
Az én férjem már előtte való nap mondta,hátha elfelejti:)
Ajándék:Hát nálunk ez úgy van(én sem tudom néha,hogy mit vegyek neki),hogy vettem magamnak egy órát,és azt úgy vesszük,hogy tőle kaptam.
Így legalább tényleg tetszik:)
Néha hoz nekem bombont,nagyritkán virágot
Hát, sokmindent olvastam itt... Azért érdekes vagy, Csillagfény...
Végülis sehol nem írsz jót a férjedről, Te sem emlékszel érdekes módon, mivel ajándékoztad meg, albérletet keresel, mert el akarsz költözni tőle, sok-sok apró kis megjegyzést teszel, amik negatívak, de névnapodra ajándékot vársz tőle...
Anyagias a világ vagy veled, a lelkedben, a mindennapjaidban nincsen rendben valami?
Annyira sajnálom!
Nem szeretnék megbántani egy hozzátartozódat sem ezért nem írok semmit!
Elég baj ez, hogy ilyen férfiak vannak!
Nem is írom le a véleményem, ez szégyen!
hát sajnos nem így van
karácsonyra amit kaptam tőle,elromlott.....máskor meg nem kapok semmit.
de most már én sem adok neki semmit születésnapjára, az már biztos.
hát szerintem úgy gondolja a férjed hogy annyi mindent megéltek már együtt jóban rosszban, hogy nincs szükség ajándékokra szavak és ajándékok nélkül is tudjátok hogy szeretitek egymást
de nem így van akkor bocs:D
Akkor nem értem:(
Hogy felejthette el?
van gyereketek?
már bocs hogy megkérdezem
az jó.
de én soha nem kapok semmit, csak a letolások mennek.....
nem. mondta, hogy kapok valamit.....erre azt találtam mondani, nekem nem kell....de mindenkinek ezt mondom a családban is..... és tényleg nem kaptam tőle. ha a családomtól nem kapok, akkor semmit nem is kapnék.
volt,hogy saját magamnak vettem névnapomra és szülinapomra....