Máltai selyem kutyus gazdik! (beszélgetés)
Sziasztok Máltai gazdik!
Várok ide mindenkit szeretettel, akinek máltai selyemkutyusa van/volt/lesz... :)
Nálunk a családban jelenleg 3 máltai van, mindhárom gyönyörű, tüneményes, és mindhárom külön-külön egyéniség.
Ha van kedvetek, csevegjünk kedvenceinkről.
Sziasztok!
Nekem nem máltai kutyusom van, de szeretnék ötleteket kérni, hogy ti mivel bontjátok a gubancokat,csomókat? Kefén és fésűn kívül.:-)
Milyen plusz kozmetikumot használtok hozzá?
Köszönöm a válaszokat!
Szép napot!
akkor jó, mozgáshiánya nincs az tuti, mert egész nap bunyoznak a fr.bulldoggal. De jó lenne néha elvinni őket magunkkal, de olyan apró, hogy mindenhol kifér, egyszer egy vendégségben lelépett a kapu alatt és kirohant a főútra én meg majdnem szívbajt kaptam.
A másik, hogy nálunk az utcában már két kiskutyát behuztak a nagyok a kerités alatt, hiába volt rajtuk póráz, nem élték tul. Szóval kutya marad a kertben:)))
tiéteknek milyen a természete, az enyém sajna kissé antiszociális, ez az én hibám, mert nem nagyon vittük sétálni, mert nagyon féltem. Felénk elég sok a nagytermetű kóbor kutya. Ők ketten vannak, hatalmas kert, állandóan rohangálnak. Ebből adódóan azt hiszi mind a 4 kg-jával,hogy ő egy oroszlán és minden négylábunak nekimegy. Szóval nálunk séta max az erdőben.
Fura nekem mert előtte hatalmas nagy kutyáim voltak, velük nem volt ilyen gondom:))
Igen nekem mindig kettő volt, most van csak egy.
Egy törbe uszkár és bolognese egy fekete és egy fehér.
enyém két éves fiu, a társa egy egyéves francia bulldog. ő is nagyon szeret ölben lenni, de sokkal boldogabb mióta ketten vannak. jól viselné, hidd el
és te is igen jól szórakoznál rajtuk,ahogyan idétlenkednek együtt
Nagyon szeretet éhes fajta, ragaszkodó, szereti ha az ölembe van, ha teheti megteszi. Mindenevő, még a burgonyát is megeszi. Értelmes, inteligens.
Igaz még be nem töltötte az egy évet ez nem mondható el róla, nagyon rosszul viselkedett.