Majonézes cékla saláta recept
Szénhidrátszegény
A Majonézes cékla saláta hozzávalói:
Majonézes cékla saláta
cékla,
torma,köménymag,
só.
cukor vagy stevia,
ecet.
torma.
joghurt,
majonéz
A Majonézes cékla saláta elkészítési módja:
A céklát mosás után feltettem főzni kissé sós vízben,köménymaggal. A tormát megpucoltam és lereszeltem. Amikor könnyen meg lehetett szúrni villával, akkor kissé lehűtve megpucoltam és tetszés szerint daraboltam.Összekevertem a tormával és a levét steviával, ecettel ízesítettem. Zárható műanyag dobozban sokáig eláll a hűtőben. Savanyúságnak már másnaptól ehető,de majonézzel keverve önálló saláta "köret" hús mellé.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2018. nov. 5. 09:12
A majonézes cékla saláta elkészítési módja és hozzávalói.