Majdnem nem láttam a picimet... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Majdnem nem láttam a picimet...
És ez így van!!
Még egyszer gratulálok a tüneményes családodhoz!
Jól sikerült a cikk, könnyezve olvastam végig.
De a lényeg hogy a végén minden jól alakult.
Kívánok neked sok erőt, és kitartást, gyors felépülést. Sok boldogságot, örömöt az egész családodnak.
Nagyon gratulálok a három Csodához és a kitartáshoz! Könnybe lábadt szemmel olvastam... :)
Egy gyerekes Anyuka :)
Kicsit most megtorpantam...3 császár után,szóba került egy 4.-is. Olvastam,hogy nálunk,többedik császárosoknál 60%-os a valószínűsége valamelyik formája ennek a lepényi rendellenességnek. :/ Amúgy is parás vagyok...nem is tudom,mi tévő legyek. Ezt olvasva,és az a 60 %... :/
De gratulálok, a csodás családodhoz,gyógyulj,testileg lelkileg,úgy vélem,vigyáztak rád az égiek!
Minden jót,és boldog életet!
De túl vagy rajta. Igen, ezek után érdekes a "normál" élet ismét.
Igen, a gyerekeknek idő kell majd, amíg túl lesznek ezen.
Nálunk is így volt, gáz terhesség, sokszor mentő vitt el.
A legkisebbem - már nem a picibaba, hanem a 3 éves - azóta is mindig, ha mentőt lát megkérdezi, hogy engem visz-e. Hiába éppen vele sétálok.
A nővérével esténként meg kb. 2szer, 3szor játszák el a kistesó születését, ugyanúgy... Legalább gyógyulnak.
Megrendítettek a soraid.
Én is jó egészséget kívánok Nektek!
A barátnőmnek úgy vették ki a méhét két éve, hogy egyetlen gyermeknek sem adhatott életet. Most 30 éves.
Vigyázz a három kis csodádra!
Hát minden tiszteletem!!Jó egészséget és sok örömöt kívánok nektek!
Amikor azt írtad, hogy lebecsülik a dolgokat wc tekintetben...ma is emlegetem, hogy mennyire jó dolog volt hogy hosszú idő után tudtam pisilni, hihetetlen hogy ennek is lehet örülni:O A másik pedig a zuhany alatti sírás, szintén, valahogy az volt a képzetem hogy a gyerek akkor nem érzi meg...
Ilyenkor írni bármit is vagy mondani???.....nagyon nehéz.
Azt kívánom, hogy ezek után csak a jó és a szép dolgok történjenek veled és veletek!!! Nagyon sok boldogságot és még nagyobb egészséget és erőt kívánok!!!
Gyönyörűek a gyermekeid!!!!! Sok sikert!!!!
Gombóc van a torkomban...
Nem semmi amin keresztül mentél,de a lényeg,hogy minden rendben van!Nagyon jó egészséget kívánok az egész családodnak!:-))))
Megkönnyeztem ;(
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok a családotoknak :)
De jó, hogy ezt le tudtad írni!!!
Alap esetben ez egy igen ritka dolog, ami veled történt, DE többszöri császár esetén már sajnos nem nevezhető annak. Mondjuk a tied egy különösen veszélyes szituáció volt. Amit én nem értek, hogy hogyan nem vették észre, mert azért van különbség a diagnózis és a valódi kórképed között. Nem nézték folyamatosan? Nem volt kétségük? Miért nem küldtek MRI-re?
Végül is már mindegy, a lényeg, hogy te itt vagy, le tudod írni, sokak okulására - akár életet is menthetsz vele (mert bizony van úgy, hogy felkapott orvosoknál annyi a beteg, hogy nem mindennek szentelnek annyi időt, amennyit megérdemelne, ilyen esetben sokat számít, ha egy kismama tájékozott és bogarat ültet az orvosa fülébe, persze úgy, hogy az véletlenül se érezze, hogy tanítani akarják valamire, amihez ő jobban ért)
Mihamarabbi teljes felépülést kívánok testben és lélekben egyaránt, meg persze sok boldogságot, egészséget mindannyiótoknak!
Szia,
Hihetetlenül jól leírt cikk, és hihetetlenül félelmetes történet.
Nagyon örülök, h happy end a vége. Sok erőt és kitartást kívánok a felépülésedhez mind testileg, mind pedig lelkileg.
Megnéztem a képeid, csodaszép gyermekeid vannak!
Minden jót kívánok Nektek!
További ajánlott fórumok:
- Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával.......
- Elvetéltem. 6 hét alatt majdnem 7 kg-ot híztam. Mitől van?
- Anyának lenni - majdnem nagymama korban
- A mai nap úgy felidegesítettek, hogy konkrétan majdnem...
- Elkértem a telefonját, nem adta ide. Majdnem vége lett. Jogosan?!
- Vakbélgyulladás? Tegnap délkörül elkezdett fájni a hasam jobb oldalt. Nem igazán lent, inkább majdnem a köldököm magasságáig fáj.