Majdnem 38 hetes terhességnél elmennél bulizni? (tudásbázis)
Az attól függ mit értesz buli alatt.
Én elmentem 37 hetesen egyhétre balcsira a férjemmel, 400km-re lakunk. Ugarálós, tömeg, lökdösődös-olyanba nem, de kirándulni, utazni igen.
Az a baj, hogy, mint kiderult, aggodik a doki. 3 fokban erett a mehlepenyem, meg az NST sem tetszett neki teljesen. Ugyhogy letiltott a rohangalasrol, penteken megint NST. Igy meg inkabb nem kockaztatok. :-)
Hozza teszem a biciklizest is csak a 36. het utan tiltotta meg,ugyhogy nem egy foloslegesen sanyargatos fajta. :-)
Attól, hogy terhes vagy, még nem vagy beteg, menj el ha úgy érzed.
Nemértem ezt a trendet, hogy aki terhes lesz egyből rohan kiíratni magát, hogy jaj, itthon kell pihennem, és mostantól semmit nem csinálhatok.
Semmi baja nem lesz a gyereknek, halláskárosodása meg főleg nem lesz! Ha nem érzitek jól magatokat, hazajössz, és ennyi.
Így jobb, ha nem is lett volna káros (ezt nem tudom megítélni), jót nem tett volna. Nem véletlenül hívják így ,másállapot. Ilyenkor a szervezeted nem úgy reagál, mint egyébként. És tényleg vannak mindenhol mindenféle emberek, akik akár véletlenül is bajt okoznak. Egy ismerősömmel történt, hogy mellette leejtettek egy üveget, és a földről pont az ő szemébe csapódott a szilánk, azóta sem jött helyre a szeme. :(
Szóval szülésig jobb elkerülni ezeket a szituációkat.
Kedves, Mindenki! Voltam ma a dokinal. Kimarad a buli. Pihenesre lettem itelve.
Ugyhogy koszonom a hozzaszolasokat,de eldolt a dolog. Apucival bulizunk itthon kettesben. :-)
Simán. A terhesség nem betegség. Gondolom, nem fogsz ugrálva csápolni :D
Ha jól érzed magad amúgy, miért is ne mennél?
Na,igen! Pont ezen van a hangsuly. Ha tenyleg gazos a kicsi szempontjabol, akkor egyertelmu, hogy kihagyom. De, ha semmi baja nem szarmazhat belole, akkor szivesen mennek. Felteve, ha eppen ugy leszek. :-)
No,meg persze apukaja is jonne es vigyazna rank.
Meg ugye az ejszakai tomegkozlekedest sem vallaljuk be. Haza fele Pilvakerrol is taxival jottunk,pedig azert akkor meg nem volt akkora a pocim.
Talaltam rola egy klassz megfogalmazast:
"A Slam Poetry egy modern kolteszeti stilus, a vermondas, a rap es a szini eloadas egyvelege."
Az open mic pedig annyit tesz,hogy barki,aki erez magaban eleg batorsagot,szinpadra lephet.
az lesz a legjobb
en lehet elmennek 2-3 orara.
Meg a marciusban voltunk ugyan ennek a csapatnak a szervezeseben a Pilvaker nevu rendezvenyen.
Nem volt lokdosodes, elotte az egyik zsuritaggal sikerult felvennem facebookon a kapcsolatot. Azt mondta,ha elfaradok,szereznek szeket. Vegul nem kellett,de azert ott voltam pont elottuk,es vegig figyeltek,hogy minden rendben van-e.
Ezek nem olyanok,mint egy "disco",itt egy nagy csalad van. Verses ezt igazabol, csak eppen az alap ritmusa adja a rimeket es szabadabb. Pilvakeren is felre alltak es egymast loktek arrebb az emberek az utambol. :-)
No,meg nem ejszakaznek, 2-3 orat toltenek ott.
Szules utan meg ki tudja,mikor jutok el legkozelebb?
Azert majd holnap rakerdezek a dokimnal is,hogy mit szol hozza.
hát igen :))))
ez a szerény véleményem....
szerintem annyi a minimum,ami az áldozatokat illeti,hogy ennyit megtehetsz,hogy nem mész el...ráadásul nem az utolsó hetekben...
ha gyerek kellett,akkor ő a fontosabb,nem pedig egy hülye rendezvény...
én sem mennék, halláskárosodása nem lesz, de nem hinném, hogy értékelné a hangos zenét (amiből ő főleg csak a basszus dübörgését érzékeli), attól nem hallja az anyuka megszokott test-hangjait, pláne, ha épp aludna szegény...
és ahogy írták, lökdösődés is lehet, ha sokan vannak
illetve érezheti, hogy a te bioritmusod felborul, nem alszol, amikor szoktál, ami sem neki, sem neked nem tehet jót, most már készülhetsz, hogy akármikor szülhetsz, és a végén nem sokat alszik az ember lánya, használd ki az alvással töltött éjszakákat ;)
Nem mennék el tuti
megy a lökdösődés meg ilyenek