Két majdnem teljesen egyforma terhesség. Valószínű ugyanolyan nemű gyermek fog születni? (beszélgetés)
He-he! Nálam is pont így volt.
Most meg a harmadikat csak a dinnye méretű hasamról veszem észre...
Az első lányommal pontosan a 6. héttől kezdve 4 hónapot végighánytam, ha nem hánytam ,akkor hányingerem volt. Utána szuperül éreztem magam, minden leletem rendben volt.
A második lányommal semmiféle hányingerem nem volt, ilyen szempontból tök jól voltam, viszont minden vérvételemnél újabb és újabb gondok derültek ki, végig gyógyszert szedtem, veszélyeztetett terhes voltam. stb
Amíg ki nem bújt, addig biztos voltam benne, hogy nem lehet ő is kislány, annyira más volt a két terhesség.
Két lány és két teljesen más várandósság....
Egyébként sós ízeket kívántam, nem volt hányingerem. Talán most fáradtabb vagyok.
Egyébként ugyanolyan eddig mint az első volt.
Igen, tudom csak másodlagos a neme.
Azért kérdeztem tőletek, hogy ti mit tudtok erről.
Majd 2 hét mulva megyek uh-ra, talán megmutatja magát, de ha nem az sem baj...
Én a fiamnál mindent savanyúnak éreztem...
Erre anyám belém akarta beszélni a kislányt mert ő is ezt érezte és lánya lett :DD
Szóval még ez se egyforma mindenkinél :)
Ilyenekre ne adj.:)
Mindenesetre az a lényeg, hogy egészséges legyen, a neme teljesen másodlagos...
Nekem mindhárom terhességem eseménytelen volt, se rosszullét se kívánósság, ssemmi.
Van két lányom, meg egy fiam.
Szerintem nem mérvadó
Köszi mindenkinek, csak kiváncsiságból kérdeztem. Mindenki azt mondja nekem, hogy akkor biztos Ő is kislány lesz.
Pont azért kérdeztem, mert szerintem sem igaz minden esetben ez.
Amugy kisfiút várunk a lány mellé :)
Nálam többnyire majdnem egyformák voltak a terhességeim és van lányom is fiam is :)
Szerintem erre nem lehet adni :)
Ezen jót nevettem...:))) Valami népi bölcsesség?
Semmi köze a terhességnek a gyerek neméhez. Nálam nagyjából hasonló volt, igaz, a másodiknál kicsit jobban nyűglődtem a vége felé, de nem tudtam annyit pihenni és többet is híztam kicsit, meg a hasam is jóval nagyobb volt. És egy kisfiú meg egy kislány van.
További ajánlott fórumok:
- 2 ugyanolyan terhesség mégis más nemű gyermek
- Ultrahangos vizsgálattal teljesen megállapítható a terhesség vagy annak hiánya?
- Te elmondanád-e a kislányodnak, és ha igen, mikor, hogy a terhességed alatt mind a nagyszülei mind pedig az apja teljesen cserbenhagytak?
- Nemvárt napján terhesség esetén előfordulhat ugyanolyan erős görcsölés, mintha valóban megjönne?
- Első terhességnél 31. héten 2222-es méhszáj. 6hét kórházba.Mekkora a valószínűsége, hogy a második terhességnél nem lesz ilyen probléma?
- Korai terhesség esetében a napközbeni hőm 35, 5 fok, akkor valószínű hogy nem vagyok terhes?