Máj hagymás bundában recept

50 dkg sertésmáj
1 nagy fej vöröshagyma
2 tojás
4 ek liszt
1 gerezd fokhagyma
1 dl tej
olaj a sütéshez
só
A Máj hagymás bundában elkészítési módja:
törött bors A habosra felvert tojásokat összekeverem a tejjel és annyi liszttel, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjak. Sóval, borssal és a tisztított, zúzott fokhagymával ízesítem, végül belekeverem a lereszelt vöröshagymát. A májat felszeletelem és először lisztbe mártom, azután a palacsintatésztában megforgatom, és bő, forró olajban pirosra sütöm.
Különféle májjal is ki lehet próbálni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. aug. 14. 16:02
A máj hagymás bundában elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.