Magától küldözgethet a gmail rendszer meghívót? (tudásbázis)
5. era06
2011. nov. 13. 13:46
nem is lesz
jobb kéznél fent van a címed, mellette egy fogaskerék, kattints erre, Egy sárga lapon lesz a csevegő , erre is kat, utána ahogy az előbb mondtam.
4. 9aa55e9ef6 (válaszként erre: 3. - Era06)
2011. nov. 13. 12:56
Nincs kis kint oldalt ez a cím, hogy rákattinthattam volna véletlenül, tegnap gép mellett sem voltam, szóval valami vírus? Mert magától küldte... csak 6-szor már? Most kitöröltem a címtárból is ezt, remélem, többet nem küld szegénynek.
3. era06
2011. nov. 13. 12:50
próbáld meg ezt beállítani a csevegő lapon
Csak azok a személyek cseveghetnek velem és láthatják online állapotomat, akiknek kifejezetten engedélyezem.
2. 9aa55e9ef6
2011. nov. 13. 12:42
A gmail-emből 1 címre immár 6 alkalommal küldött valakinek csevegésre meghívót. Először csak meglepődtem, gondoltam véletlenül rányomtam valamire (nem is gmail-es az illető). Erre tegnap eset 3-szor megint elküldte, amikor még csak gép közelében sem voltam! Mi történik? Valami vírus? Mit csinálhatnék, hogy többet ne küldje el?
1. 9aa55e9ef6
2011. nov. 13. 12:39
Magától küldözget a rendszer meghvót?
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Ki tud nekem iwiw meghívót küldeni?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- MLM rendszerről vélemény? Akár munkatapasztalat, akár vásárlóként?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Hogyan tudnék megszabadulni a hotmailem hibájától? 1-2 hónapja küldözgeti szét a kéretlen leveleket.