Magas vérnyomás terhesség végén... (beszélgetés)
vizesedni??ezt nem ertem pontosan,,,,,,,,,,,,
holnap megyek dokihoz,,remelem nem kell bemaradni!!!!!!!!!!!
en jol erzem magam,sosem ereztem ilyen jol magam...
koszi minenkinek a hzzaszolast
Vérnyomáscsökkentőt kapsz, ha meg nem használ, kkor császár lesz, vizesedni nem vizesedsz? Bár az még korai...talán később...
Roni24: Ez nem a súlytól van, hanem a szervezet "tiltakozik" a terhesség ellen...
Én is túlsúlyos vagyok világ életemben 110-120 volt a vérnyomásom, itt sikerült a 180-at megütni, fájt a fejem és a vérnyomáscsökkentő nem használt...2 héttel lett császár, mert a baba rendetlenkedett...
Ha 160 fölé megy és nem viszi le a vérnyomáscsökkentő, hívd a dokit, szerintem, nekem ezt mondta, egyébként nem lehet gond, csak figyelj oda!
Szia!
Valószínű a súlytöbblettől van!
Nekem világéletemben alacsony volt a vérnyomásom, a terhességeim alatt (főleg az másodiknál) olyan magas értékeket mutatott a vérnyomásmérő ami nálam soha nem volt!
Nemtudom nálatok lehet-e kapni, a Fehér Fagyöngytea vérnyomáscsökkentő hatású, de kérdezd meg a dokidat ihatsz-e ilyet, bár nem hiszem, hogy bármi bajod lenne tőle!
Ha neg kíváncsi vagy valamire, vagy valami aggaszt, ne várd meg hogy maguktól mondják, kérdezz rá nyugodtan, azért vannak!
sziasztok....
decenber 3-an kell megszuletnie a picimnek,,
jol vagyok,,,jol erzem magam,,,formaban vagyok,,
de a vernyomasom magas,,en nem erzem,,,nem erzek semit..
ramraktak gepet 24 orara,es allitolag ejjel is magas...
arthat ez a babanak??vagy mit okozhat?vagy mitol lehet??eddig ok volt minden..
kulfoldon vagyok,,nem bizok nagyon az orvosokban,es altalabna nem monanak semmit,hogy ne zaklassak fel a betegeket...
További ajánlott fórumok:
- Szedett valaki a terhesség alatt Dopegyt-et magas vérnyomásra?
- Milyen érték alapozza meg a terhességi magas vérnyomást?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?
- Hogyan kezelték/kezelik terhesség alatt a magas vérnyomást?
- Magas vérnyomás a Terhesség alatt!!!
- Magas vérnyomás - terhesség