Magas prolaktin szint és zárt (egyik) pete vezeték mellett, van esély teherbe esni? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Ismét pár hónap elteltével köszönöm a pozitív hozzá szólásokat. Jelentem 15. hétbe lépünk a héten és teljesen egészségesek vagyunk. :)
Nekem az agyalapi mirigyemben van daganat, két évig szedtem a bromocriptint. Nekem az endokrinológus lombikot javasolt, mert minden rendben volt , és még sem estem teherbe. A nőgyógyásztól érdeklődtem a lombik után, biztos rossz napja volt,( évekig jártam hozzá, mindig nagyon rendes volt, megértő) de azt válaszolta, úgyse tudnám kifizetni. Otthagytam, nagyon mérges voltam, az egész világra
De valahogy elengedtem a problémát, abbahagytam a hőmérőzést is, persze, teljesen nem lehet kikapcsolni. Ez volt 2012. szeptember 10-én, decemberben már terhes voltam, a terhesség 16. hetéig szedtem a bromocriptint, a kisfiam már fél éves. Ráadásul 36 évesen szültem, és előtte volt miómám is, meg is kellett műteni. Fel a fejjel, sikerülni fog.
Szia a férjem rokonságában van olyan,akinek az agyalapi mirigy megnagyobbodása miatt magas a prolaktinja,14 éves kora óta szed rá gyógyszert,2 kislányuk van.
Én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz is.Tudod,több szem....
További ajánlott fórumok:
- Petevezeték elzáródás - kinek hogyan kezelték? Sikerült utána teherbe esni?
- Ciszta mellett teherbe lehet esni?
- A magas prolaktin szint csökkenti a teherbeesés esélyét?
- Mennyire megbízható a petevezeték elkötettése? Teherbe lehet esni mellette?
- Volt e már közületek valaki úgy hogy sok volt a prolaktinja és ezért nem esett teherbe?
- Az alacsony prolaktin szint is gátolja-e a teherbeesést?