Magas koleszterin kontra gyermekvállalás. Személyen tapasztalatokat várok (beszélgetés)
Szia Gaby76!
ÉN 5 hónapos terhes voltam a kisebbik fiammal,amikor a háziorvosom vérvételre küldött. 7,6 lett az eredményem. Ráadásul terhességi cukorbetegségem is volt. A terhesség miatt gyógyszert nem kaptam ,de diétáznom kellett. A gyerek születése után 6 héttel voltam kontroll vérvételen. A koleszterinem 4,6 lett és a cukor is jó volt. 2 hete viszont elég magas vérnyomásértékeket mértem és elmentem a dokihoz. A koleszterinem 6,5!! Írt fel gyógyszert,de nem szedem be,mert tudom,hogy hosszú távon mellékhatásai vannak. Én is halolaj kapszulát szedek és persze kicsit diétázom is ,mert az elmúlt 1 évben 8 kilót szedtem fel. Kiváncsi vagyok,hogy 3 hónap múlva,amikor visszamegyek vérvételre milyen eredményt kapok.
Válaszolva a kérdésedre szerintem az emelkedett koleszterin szint nem okoz gondot a terhességben.
Gabikám drága! (Én már idősebb vagyok.)
Azonnal hagyd el a "gyógyszert"! Többet ártasz vele, mint használsz!!!
Nagyon jól bevált módszer a koleszterinszint csökkentésére az Omega3 halolaj kapszula. Én is ezt szedem, csak nem merem beírni pont melyiket, nehogy reklámnak minősüljön. :) Az enyém 1.200 mg-os, ebből 1 kell naponta.
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Milyen elveket tartottatok meg melyeket dobtátok sutba gyermekvállalás után?
- Gondolatok házasságról és gyermekvállalásról
- Mennyi kiadásra lehet számítani gyermekvállalásnál?
- Hogyan csökkenthető gyógyszer nélkül a koleszterinszint?
- Párkapcsolat - gyermekvállalás