Magány válthatta ki? (beszélgetés)
Nem tartom valószínűnek, hogy a magány okozna pánik tüneteket. De nem segít rajta, az valószínű. Jót tenne neked legalább egy lelki társ, aki hasonló természetben mint te és feltétel nélkül elfogad. Az a fajta, aki ha az élet odaborít egy talicska trágyát, nem elengedi a kezed, hanem még szorosabban fogja. Sajnos az élet nem Dévényi Tibor műsora, a három kívánság. Én viszont csakazértis szívből kívánom neked, hogy ismerj meg egy ilyen embert, akire tudsz gondolni, ha nehéz pillanatok törnek rád.
Legyen szerencséd!
Én is dolgoztam egyedül, kb. 10 négyzetméteres helyiségben, de sosem zavart. :) Szerintem embere válogatja.
"Egyszer olvastam valahol,hogy unalomból lesz stressz abból a szorongás és abból a pánik." - ez hatalmas butaság! Nem unalmunkban stresszelünk, nem csak a stressz okozhat szorongást, és még sorolhatnám az ellenérveimet. Ne terjeszd, mert rendkívül sértő: pontosan azt sugallja, amit sokan (rosszul) gondolnak, hogy jó dolgában lesz pánikbeteg az ember. :/
Én is így vagyok, munkából adódóan a nap 80%-ban egyedül csücsülök egy 12m² szobában és már nagyon elegem van.
Csak magammal vagyok elfoglalva,nem érdekel más csak a testem figyelem
Egyszer olvastam valahol,hogy unalomból lesz stressz abból a szorongás és abból a pánik.
Te miért vagy magányos?
Egyedül élsz ?
Miket érzel ?
Mik a tüneteid?
Dolgozom valamit ?
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Negativitás, magányosság, üresség
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?
- A magány az agyamra megy
- Hogyan lehet elviselni a magányt?