Klárika már neharagudj, de te nem akarsz beszélgetni, mert irtam neked utoljára és nem is válaszoltál, igen is beszélgetnénk veled, ha te is annyira szeretnéd. Azért érzed magad egyedül a gyermekeid egésznap el vannak és a lányoddal maradsz olyankor és vele törödsz. Nem kell ezért sirnod fel a fejjel és ne legyél türelmetlen légyszives. Akárhogy is megértem helyzetetedet, de teljesen nem vagy annyira magányos. Bármi van csak mondd el és oszdd meg velünk szia Ágnes.
látam én már falon pokot!ajjajj tudnék mesélni....érezd jol magad baby jol lazán felelötlenül!ja fontos legalább 125gumi legyen nálad!!!!!!!azt hiszem ez a legfontosabb!!!!!
jajj baby!Ne csináld annál izgibb nincs mint 1edül (no vicc én imádom hehehe:)figyu este szépen lemész a bárba szép ruci+csiriviri hamar akad társad persze a fő h magad ad azt reggel persze ha magadhoz térsz az italoktol(huhu a pasik ha beindulnak..jajjjajj)akkor lemész uszni1et na+fémezni ezt kiséri a szauna és társai..baby örülj neki!pörögj helyettem is:))
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.