Magánfogorvos-rezidens, mit lehet tenni? (beszélgetős fórum)
Jaj:)
Szerintem nem lesz jó lesz ez a doki(persze te tudod),,drukkolok:)
Elégedett vagy a munkájával? Okozott bármi egészségügyi problémát?
Ha az első kérdésre igen, a másodikra pedig nem a válasz, akkor ne csinálj semmit, jó kezekben vagy.
Nem tanulópénz vagy, hanem egy fogászati rendelő, ahol több orvos is dolgozik, páciense.
Egyszer mondta az asszisztensnek rólam, hogy sok a nyálam.
Most ez jó vagy nem, nem tudom.
Múltkor a fogszabiról beszélt kezelés után vagy 10 percig.
Jópofa volt.
Mintha le akarna nyűgözni szakmailag, mintha bizonyítani akarná, hogy ért hozzá.
Én is állandóan nyelek, de nem szól rám.
Múltkor le is nyeltem valami trutyit.
Nálam ez csak az idő miatt lenne tényleg probléma,,mert hajlamos begörcsölni az állam,,és kicsit öklendezős is vagyok(a fogorvosok álma):DD
Nálam a vérvételnél általában "konzíliumot" tartanak a nővérek annyira nem látszik semmi véna.Ott ügyelek hogy ne fiatalhoz kerüljek lehetőleg,,Bár nincs kizárva hogy tudná :))
A fogorvos rezidens nem olyan, mint az általános orvosi kart végzett. A fogorvosok másik kart végeznek, már diploma után rögtön dolgozhatnak egyedül. A szocializmusban még nem volt rezidens, hanem kezdő orvos, fogorvos. akkoriban csak a szakvizsga után dolgozhatott a fogorvos magánorvosként (is), addig csak az állami fogászaton.
Ha lassabban dolgozik, az természetes, de ez évek múlva kicsit gyorsul. De csak kicsit, mert ha nagyon, az a minőség rovására megy.
Örülj neki, hogy van ideje mindent elmagyarázni !
Neked semmi sem elég jó.
Legjobb ellátás, protekció, gyorsaság, gyakorlott jó orvos...stb.
Megkaptad a jó orvost, igaz rezidenstől, nincs ezzel semmi baj.
Ne panaszkodj, ne dicsekedj, mert semmi okod rá, csak nevetséges leszel.
A rezidens már orvos, igaz most tanulja a választott szakágat, de nagyon sokszor jobban ügyelnek, lelkiismeretesebb munkát végeznek, mint a már gyakorlott orvosok.
Gondolom a magánrendelő sem akarja leégetni magát egy ügyetlen balfácánnal.
Mint mondtam, ellenőriztem a gyereket a neten, legszuperebb eredményekkel végzett az egyetemen.
De. Tudjuk, hogy más dolog egyetemen végezni, más pedig a gyakorlati élet.
Rendes, de marha lassú.
Viszont: eléggé paráztam a fogorvostól, ő meg még fiatal és tapasztalatot gyűjt és kedves. Válaszol minden kérdésre, meg magyaráz is sokat, kicsit olyan, mintha felmondaná a leckét, meg bizonyítani.
De nem az a típus, hogy felállok a székből, aztán szevasz.
De mégis rezidens.
Gyerekkoromban volt egy tahó fogorvosnőm. Körzeti persze.
Menj a Szentkirályiba! Ott sem mindenki rezidens, sőőőt
Nagyon megváltozott ott is a helyzet jó irányba
A rezidensnek is folytatnia kell a szakirányú végzését hogy önálló orvos lehessen
Hagyd hadd dolgozzon, hadd szerezzen sikerélményt
Vége eljutottam fogorvoshoz, némi protekcióval sikerült bekerülnöm egy menő magánfogászatra vidéken.
Több problémám volt, eleinte a sztárdoktor kezelt, akire hónapokig kell várni és még ugye így is mondhatni protekcióval sikerült bekerülnöm, ismerős ismerőse, legyek hálás ugye, aztán időközben átpasszolt egy másik nála dolgozó orvosnak.
Fiatal, kedves fiú volt, de!
Van net és utánanéztem a neten, ki ez a fiú, és kiderült, hogy a srác még csak rezidens. Elég lassan csinálja a dolgokat, bár nem rossz eddig. De ha rezidenssel akarom magam kezeltetni, akkor ingyen megyen a Szentkirályiba, nem drága magánhoz. Mondjuk kedves, meg mivel kevés páciense van, ráér beszélhetni kezelések után ( Fogászati témákról szigorúan) és mindent el is magyaráz. DE! Rezidens.
Na, most mit csináljak?
Én lennék a tanulópénz?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Mit lehet tenni, ha egy kedves ismerős "szekta" tag lett?