Ma mostam hajat és annyi haj kijött mint aki kemo terápiára jár.Az egyik oldalam a fülem felett alig van hajam. A fejem tetején ami van haj az takarja a hiányt.Nagyon sokkos állapotban vagyok :(
Kepzeljètek az unoka húgom irt hogy, tegnap volt a házi orvosánál és ő elküldte labor vizsgálatra.Nyirok csomó miatt. Nekem a háziorvosom azt mondta egyáltalán nincs vizsgálat.Hetfőn bemegyek ki fogom harcolni.. Igaz az én háziorvosom benn sincs csak az asszisztense. De fogok telefonálni kiharcolom valahogyan.
Felhívtam a házi orvosom.Elmondtam a problémám.Azt mondta ilyenkor nem tud laborban küldeni.Majd járvány után menjek be hozzá elküld majd. Kova földet ajánlott útifűmaggal.De az okát kéne felderíteni.
Attól,hogy vírushelyzet van, az orvosoddal minimum telefonon konzultálhatsz. Elmondod a problémádat és simán küldhet laborba. A laborok működnek, csak indokoltabb esetek kellenek hozzá. Ha a hajad, csomókban hullik, annak oka van, tehát gondolom én, megnézetné az orvos mi a gond.
És minden külön vizsgálat, külön költség, gondolom. Ettől nagyon tartok mert nagyon nem engedhetek meg magamnak több 20 ezreket.. viszont már kétségbe vagyok esve,ha állami vizsgálat több hónapig kilőve,addig ki tudja mennyi időt vesztegetek el.Mar nem most kezdődött a hajullas tünete.
Amikor jön a hajam csomóba,tincsenkènt elég száraz durva drót szerű.Hajhagymákat nem látok. Ez nem tudom mire utalhat.
Sziasztok.Tanacsot szeretnék kérni magán orvos által szeretnèm kivizsgáltatni egyre növekvő hajhullásom okát kivizsgáltatni.Allitolag a magán rendelők mentesülnek a korlátozások alól,de az állami még ugyan ugy korlátozva maradt. Kérdésem ebben az esetben milyen orvoshoz kellene forduljak? Tudom az első lépés a labor vizsgálat lenne de nem tudom hol kezdjem. Teszem fel elmegyek bel gyógyaszhoz vagy bőrgyógyászhoz es ha ő elrendel további vizsgálatra az plussz pénz, esetlegesen a labor viszagálat is?