Macskusz fogyókúrás módszere (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Macskusz fogyókúrás módszere
ha megéri akkor , kikell próbálnom! olvastam a másikon hogy jó, meg próbálom azt is. egyenlőre a bikini lebeg a szemem előtt, de ősz körül babát tervezünk és jó lenne ha nem egyből 10-15 kg plusszal inditanék!
Sok sikert
Nem, szerencsére nem! de azért mozogtam is hozzá,ez a pár kiló volt a minimum amitől első körben meg akartam szabadulni, most jön a következő 5-8! a kedvesem azt szeretné ha nyáron 2 részes fürdőruhám lenne, én meg szeretnék bele férni és a tükör előtt nem csukott szemmel elmenni! tehát bele kell húznom. lehet megpróbálom a msikat én is , vesziteni valóm nincs!
Amugy 1-2 részletet én is megváltoztattam, de a lényeg maradt, én a menüt egyfajta iránymutatóként kezeltem amitől néha kilengtem , de a kalóriákra vigyázzva!
sok sikert! majd számolj be!
Sok sikert!
nekem bejött! minusz 5 kiló és tartom!!!
köszike!
igen kb!
ráadásul én még sose fogyóztam. ahhoz képest megvagyok elégedve magammal! főleg az akaraterőmel pedig nem gondoltam volna , hogy 2 napnál tovább bírom!
neked is gratula!
és köszi a menü tippet!
Szia!
Az első változattal, és 10 nap alatt! De ez valószínűleg azért is van, mert mielőtt elkezdtem, felszedtem majdnem 2 kilót közvetlenül előtte, és ez miatt több ment le mint egyébként. De azért így is jó eredmény szerintem:))
Sziasztok!
Na hogy haladtok? Én még bírom, bár már egyre nehezebben....
Sziasztok!
Én is megvagyok, tegnap fánkot sütöttem a gyerekeknek, na ez felért 1 öngyilkossági kísérlettel! de ellenálltam! Mérlegre még én se álltam, de érzem, hogy használ mert már nem érzem magamon azt a telitetség érzetet. haladok ...
Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de éppen kertrendezés van nálunk, úgyhogy van programom:) Eddig még bírom, bár tegnap nagyon nehezen bírtam ki! De kibírtam és ez a lényeg! Már érzem magamon, hogy fogytam, kényelmes lett a nagyon feszülős gatyám!:) De még nem akarom megmérni magam, talán majd holnap vagy holnapután! Ti hogy haladtok lányok?
jóóóóól mondod!!!!!!csak szeressed.....de ne rontsd el te is.....nagyon ügyes vagy ha eddig igy birtad!!!!!hajrá!!!!!!!!!!ügyike!!!!!
:))))))))
:)))))))
Sziasztok
Én még élek, de ez rohadt nehéz! én szeretek enni!:((( szeretnék...
majd ha beálok dolgozni lehet jobban átvészelem ,mert elterelődik a figyelmem a kajáról...most gyeden vagyok ,itthon egéssz nap majdnem,...na ....igy álok!!!!
neked gratula és várom az eredményeteket!!!!!!!
Sziasztok!
Én még bírom, de a konyhából már száműztem magam! remélem lesz értelme a szenvedésnek. hozzáteszem az elmúlt 4 évben megse próbáltam fogyni anyira nem bízok a saját kitartásomban, most még megy de kissé félek a hosszú hétvégétől!:))
Enikő! Sajnálom....:((((
szia Macskusz!!!!!én beadtam a derekam...amilyen szépen haladtam ..úgy buktam le a mai nap!!!!!
:((((
lehet a második nekifutással jobban járok!!!!!
hát te nagyon ügyes vagy ha igy birod!!!!!
Sziasztok!
Eddig minden oké, ma már nem volt semmi gondom a betartással:) Nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyit fogyok majd vele! A többiek hogy haladnak?