Macskaláb recept
A Macskaláb hozzávalói:* 35 dkg liszt
* 5 tojás sárgája
* 1 egész tojás
* 1 evőkanál tejföl
* 1 evőkanál rum
* 5 dl olaj
* 1 púpozott evőkanál cukor
* 1 kávéskanál sütőpor
* 1 evőkanál tejföl
* só
A Macskaláb elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrom, és félórát pihentettem, utána nyújtom hengeralakúra. azt elnyújtod 2cm vastag hengeres rudakra,5cm hosszúra eldarabolva.Egyik végéről félnél picit beljebb bevágni, majd a másik végét 90 fokkal elfordítva ugyanúgy bevágni, az így keletkezett 4lábat keresztirányban széthúzni. Akkor jó a macskaláb ha sütés után középül marad egy kicsi lyuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Juluska, 2009. nov. 14. 23:04
A macskaláb elkészítési módja és hozzávalói.