Macskaláb recept

A Macskaláb hozzávalói:
* 35 dkg liszt
* 5 tojás sárgája
* 1 egész tojás
* 1 evőkanál tejföl
* 1 evőkanál rum
* 5 dl olaj
* 1 púpozott evőkanál cukor
* 1 kávéskanál sütőpor
* 1 evőkanál tejföl
* só


A Macskaláb elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrom, és félórát pihentettem, utána nyújtom hengeralakúra. azt elnyújtod 2cm vastag hengeres rudakra,5cm hosszúra eldarabolva.Egyik végéről félnél picit beljebb bevágni, majd a másik végét 90 fokkal elfordítva ugyanúgy bevágni, az így keletkezett 4lábat keresztirányban széthúzni. Akkor jó a macskaláb ha sütés után középül marad egy kicsi lyuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A macskaláb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook