Ma vettem be az utolsó szem Norcolutot, de mi van, ha teherbe estem? (tudásbázis)
Kedves tapasztaltabbak!
Több, mint három éve szeretnénk babát. Pár hónapja járunk a miskolci Kaáli Intézetbe. Ciklusaim általában 32 naposak, de volt már 29 napos is. A picit magas prolactin miatt 3. hónapja szedek Bromocriptint, így ez a hormonom most már ideális, jelenleg is szedem. Előző ciklusban csúnya nagy cisztám lett, így fogamzásgátlót kellett szednem, és érdekes módon még az utolsó tabletta beszedése előtt megjött a menzeszem. Doki csak a köv. héten, 8. ciklusnapon tudott fogadni, ciszta távozott, viszont a 22 napra jelentkező menzeszre kikerekedett a szeme. Peteéréskövetés következett, 14. napon azt mondta, még mindig nincs domináns tüsző, ebben a hónapban nem lesz peteérés. Norcolutot írt fel (bár nekem mindig megjön, de még mennyire). 18. ciklusnaptól kellett szednem 10 napon keresztül napi 2 szemet (ezt ő számolta ki). Ma reggel (28. nap)vettem be az utolsót. Múlt héten peteérés tüneteit észleltem magamon (hasszurka, tojásfehérje-szerű nyák), úgyhogy teszteltem, és dec. 2-án, vagyis a 22. ciklusnapomon pozitív lett az LH-teszt. Másnap már negatív. És akció is volt:) Ma hétfő van, dec. 8., tehát 5 nap telt el. A cicim már egy hete majd fel robban, de gondolom, ez a gyógyszer hatása. Viszont egész hétvégén szúrt a hasam, most meg olyan, mintha meg akarna jönni a menzeszem (kb. 10-kor vettem be az utolsó gyogyit, és a megvonásos vérzéshez tuti kell pár nap).
Tudom, hosszan kérdezek, de a lényege: Ha most teherbe estem (és nem kizárt, mert ennek nagyon alaposan utánaolvastam), most még a teszt nem mutatná ki. Kb 5-6 nap múlva lenne érdemes tesztelnem, de akkorra meg pont megjönne. Ha sikerül is beágyazódnia egy magzatnak addigra, a megvonásos vérzés nem löki ki? Olvastam olyat, akinek nem jött meg, mert terhes lett, de annak nem ilyen későn volt a peteérése, volt ideje megerősödni a beágyazódott magzatnak.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Fizetésig az utolsó 300 forintomon egy litert vettem.
- Leiden mutációm van, de 10 napig Norcolutot kell szednem....
- Ma vettem be az utolsó Clostylbegitet, lehetséges, hogy fáj a hasam?
- Meddig kell szedni a Norcolutot menstruáció beállítására?
- A ciklus utolsó napján lehetséges a teherbeesés?