Ma nagyon megbántottam a párom...mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
kerjel tole bocsanatot es tanulj a hibadbol.
en is remelem hogy nem csak idoszakosan jo...de ezentul..ami nem tetszik rogton szolok...majd...amig meg majd finomnan tudok szolni..
Akkor jól van!Remélem így is marad.Sajna nem egy kapcsolatot ismerek,ahol valami visszatérő probléma van,és mindig jön 1-1 időszakos javulás.Nálatok ne így legyen!
o nem kert bocsanatot amiert mindig csak jatszott...de amig nala voltam hetvegen...amig ebren voltam..vagy amikor fozni kellett...enni stb...akkor jott s vegezte a munkat...;) nem jatszott...;) bocsanatot nem kert...de valtoztatott a magatartasan..:) kenyeztetett amig reg nem tett..simi, becezgetes...haladunk...
Ő hogy értékelte a maga sarát?
Ha a te sarad kérj bocsánatot, ha nem akkor várd meg míg ő kér.
kell kozbe az is....! az ember elmondhatja hogy mi nem jo neki..csak nem mind1 milyen modba...ne ugy aogy en tettem ...az a durvasag tetopontjat surolta...:( de megvan a beke..:)) igazam volt neki is es nekem is ...
*kiderul...bocsika elirtam
Na nalam minden rendbe...renbe jottunk...;(( tudom miben hibaztam..es miben nem...;) ..sokat tanultam ujra...es tudom miben kell megvaltozzak magamert...amit mindig is hibaba tartottam magamba...;))..remelem o is megertett...es tanult..;)) kuderul...
az a para kirakott egy idős csótány miatt több mint egy éve, azóta váltogatta a pasikat elég rendesen, ennek ellenére az egyetlen nő akire képes vagyok ránézni:D nem vagyok mazoista. csak asszem valóban szerelmes voltam, vagy vagyok? nem tom ezt minek nevezzem....most is zsínóron rángat ha akar, mert vagyok néha annyira elborúlt, hogy a szülinapjára csináljak egy lavór tiramisut, hagyjam hogy idejöjjön, filmezzek egyet vele, végignézzem ahogyan bealszik az ágyamba aztán fetrengjek a konyhéában kinnt mert tudom nem szabad ott maradnom és néznem mert csak szívem rohad bele. Kivételesen nagyon szerettem valakit és mindent elviseltem. Kicsit szerepcsere volt asszem. Ő volt a pasi én meg a mesebeli csöpögős királykisasszony örök álmokkal:D de nem para egyszer végleg kimúlik ez az érzés belőlem akkor is álmodozó maradok:D amiben hiszek abban akkor is hinni fogok ha minden kretén ember szarrá csal a földön mindenkit.
Jajj,ne emészd már ezen magad!Amíg látja,h téged ennyire bánt a dolog,addig nyugodtan tudja veled csinálni.Igaza van spinnelinek.
Bunkó voltál,bocsánatot kértél,pont.De n3hogy már 40 napos böjtbe kezd emiatt...
Ejjel alig aludtam mert szomoru voltam..;( fel 4 kor is felebredtem ekrdeztem haragszik nem valaszolt...mondjuk reggel hozzam bujt es puszilgatott...de amikor kerdeztem hogy meg mindig haragszik ram?? csak kozombos "nem", "uhum" valaszokat adott...:(..kerdeztem elhagy e erre o intette h nem..de alig szolt hozzam..s alig nezett ram...:(( miert vagyok en a rossz ha kimondtam mi bant?? jo paraszt voltam ...azert en bocsanatot kertem..:((
Lehet, hzogy azért húzta fel magát annyira, mert nagyon betaláltál a mondandóddal, és érezte, hogy igazad van.Egyébként, legjobb védekezés a támadás,tapasztalatom szerint sok pasi íyg működik.
Az ilyen embert jobb nagyon gyorsan lepattintani,még ha szerelmes is valaki.Mondjuk ilyenkor hamar el szokott szállni a szerelem,hacsak nem valami mazoista alkat vagy:):):)
Egyébként szerintem sem jó válasz,h akkor most ő is durcizzon.Inkább ne foglalkozzon a másik hisztijével,és akkor majd rájön,h nem érdemes csinálni a fesztivált.Ha meg nem,akkor is elég fiatal ahhoz,h ne kínlódjon tovább.
láda sört neki:D
hiába kérsz bocsánatot, ha valaki durcizik amúgy. Engem ex piszkálgatott mindig. Megjött hajnalban a buliból piásan, egész éjjel aggódtam miatta. Én lettem lecseszve minek kerestem, majd befordúlt az ágyban és hozzám sem szólt. Bármit csinálhattam szarta le a fejem. Mikor én sértődtem be és szartam vissza akkor jött magától, de ezt ne csináljad mert én exem vén pasiknál kereste aztán a vígaszt:D
továbbra is drukkolok, jól csinálod.
:)
elkezdtem..mert szinhazba jarok nelkule..bulizni...meg a baratnokhoz is tobbet jarok ;)..nagyon sok mindenben meg kell valtozzak...nem erte...MAGAMERT..!!!
ez egy hosszú folyamat, múltkor ezért is mondtam, hogy mászkálj el egyedül is, kicsit függetlenítsd magad tőle, magadra is figyelj.
meg kell tanuljak hogy ne alazkodjak meg ...es alljak ki jobban magamert...tudom nem fog menni egyiknaprol a masikra...de ez mar haladas hogy ki mertem mondani es e tudasbazis segitsegevel nem sulyedtem le a bocsanatkero levelig...amikot az o figyelmetlensege miatt robban ez igy ki ma...:(
igen...ki kell mondani mig a gomboc tul nagyra nem no meg...es szepen...nem akkor mikor mar a duhtol gondolkozni sem tud az ember...o hibazott mert mindig a jatek..en hibaztam me ma paraszt voltam vele..de en bocsanatot kertem..o jon,..
nem olyan könnyű ez, a lényeg, hogy legközelebb tudod mit tégy.
koszi a hozzalszollasokat...igy lealltam..s nem irtam egy bocsanatkero levele..hisz jogos volt hogy elmondtam hogy mi bant,,,,jo szebben is tehettem volna...de tulfeszultek a hurok...
igy igaz...;) ez is...jajj de kicsike vagyok en meg...:(
oke KOSZIKE HOGY SEGITETETEK.. s igy nem kovettem el a ngy bunt amit ugy hivnak MEGALASZKODAS...en bocsantot kertem mar megint azert amit o kovetett el..:(
nagyon jól tetted, hogy elmondtad, csak érdemes ezt nem gyűjtögetni, ha az ember túlfeszül, valószínűbb, hogy nem a megfelelő formában közli ezt.
Legközelebb hamarabb mondd el, ha valami bánt.
Lehet ezentul veletlenul kimozdul a internet kabel...:)) egyebet milyen szemfules hamar eszre venne...azokra bezzeg nagyon figyelmes....
Elég ha az egeret csened el! Megette a cica!:)
További ajánlott fórumok: